günaydın,iyi haftalar olsun.
günaydın,iyi haftalar olsun.
günaydın tüm dostlara.dost kalmasını bilenlere.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
selam arkadaslar
kısmet olursa bende bayramın 2.ci günü sabah yola çıkacagım manvgatda görüşmek üzere.
kara murat benim FUAT KOŞAK
günaydın dostlar.murat hocanın kazası nedeniyle o günlerde yayınlayamadığım iftar fotolarını koydum.bu arada murat hoca çok iyi hepinize selamı var.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3403502
günaydınlar hayırlı sabahlar.
boracım ellerine saglık çeken arkadaşıma ve yayınlayan a,adana mt,ye yakışır şekilde birlik beraberligi bozmadan bizlerle beraber olmak isteyip yemege katılan tüm dostlara en içten teşekkürlerimi sunarım. aziz mubarek ramazan gününde allaha emanet olunuz.
Merhaba Adana Mt.
Güzel bir iftar yemeği olmuş,
Afiyet olsun Allah kabul etsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------
Fatih abi,
Yanlız senin bu tip yazışmalarındaki laf sokmaların kime olduğunu bir anlasam bende sana destek vereceğim.
Ben gelmeyi arzu ettim ama yaylada olduğum için gelemedim.
Şimdi sizlere ve Adana Mt. ye yakışır biri olamıyormuyum.
Yada gelemediğim için Mt. Dostluk anlayışından çıkmış mı oldum.
Rica ediyorum. Varsa tespit ettiğin bir sorun veya sorunlu kişi
laf sokmak yerine yazki hepimiz ona gardımızı alıp, duruşumuzu
belirliyelim.
Eğer gurubun dostluk anlayışının şekli bu olup, anlayış ve mantık
değişti ise ben hepinizden müsaade isteyip gurubun dışına çıkmayı
tercih edebilirim.
Az mubarek gün sizlerde Allah' a emanet olun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
iyi günler arkadaşlar yusuf abi sen temel taşlardan birisin ona göre gardını al ben de gezilere katılamıyorum ne olacak senin hoş sohpetini muhabbetini seven biriyim takılma kücük şeylere kendine iyi bak saygılar.
Hepinizi çok seviyorum.
Motosikletçi olmak zaten güzel birşey ammaaaa...
Böyle çok büyük bir kaza ölüm tehlikesi tarifi imkansız acılar riskli ameliyat sonrası bu kadar sevildiğini görmek çok güzel Motosikletçi arkadaşlarımın yanımda olduklarını bilmek bişeyler yapabilmek için çırpındıklarına şahit olmak paha biçilemez...
İyi ki motosikletçiyim iyi ki Adana Mt'deyim.
Allahım hiç birinizin tekerine taş değirmensin kazasız belasız keyifli geziler GÜVENLİ SÜRÜŞLER...
Kadir geceniz mübarek olsun
Murat çok geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış
günaydın ADANA MT.akşama görüşmek üzere.
günaydın arkadaşlar kadir geceniz mübarek olsun...
tüm mt ailesi dostların kadir gecesi mubarek olsun.
Sizlerin ve ailelerinizin
Mubarek kadir gecesini kutlar,
Dualarınızın kabul ve makbul olmasını dilerim.
Kadir gecesi münasebeti ile toplantıya katılamayacağım.
Keyifli sohbetler.
Mübarek kadir gecenizi kutlar yapacağınız ibadetleri ve duaları allah kabul eylesin..
Tüm Adana MT ve İslam aleminin Mübarek Kadir gecesi kutlu olsun. Cenab-ı Hak dualarınızı kabuletsin
Kadir geceniz mübarek olsun bu gece ve ramak kalan ramazan ayında tamizlenmek dileğiyle...
Murat hocam çok geçmişler olsun bayram yaklaşması nedeniyle sıkşan işlerim dolayısıyla fazla kimseyi göremedim ramazandan sonra toplantılara devam inşallah...
ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün..:
TÜM ADANA MT VE İSLAM ALEMİNİN KADIR GECESI HAYIRLARA VESİLE OLSUN. DUALARINIZIN KABUL OLMASI DİLEĞİYLE ALLAHA EMANET OLUN.
İyi aksamlar oncelikle herkesin kandili mubarek olsun. Bildiginiz uzere bir iki aydir motosiklet ariyorum cbr125-250 yzfr125 ve daha niceleri dusundum ama sonunda alacagim DİKKAT aldigim degil almayi kafaya koydugum motosiklet kawasaki en500 vulcan 2004-2005 model. Bugun adana'da buradan tanistigim bir abimin en500ne bakmaya gittim motor internette fotograflarindan cok daha heybetliydi. Bir gun de alip buradan aldigimin haberini yazmak ve gezilere katilmayi cani gonulden istiyorum. En500 kullanan tecrubesi olan bilen yorumlarina hala acigim. Kafanizi sisirdim herkese hayirli aksamlar.
günaydıııııın.
hayırlı günler.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)