İyi akşamlar dostlar. Pek siteye giremiyorum. Murat hocanın haberini yeni okudum. Allah'tan kendisine acil şifalar diliyorum. Tez zamanda eski sağlığına kavuşmasını diliyorum. Cenab-ı Hak bizleri de kazalardan ve belalardan korusun
İyi akşamlar dostlar. Pek siteye giremiyorum. Murat hocanın haberini yeni okudum. Allah'tan kendisine acil şifalar diliyorum. Tez zamanda eski sağlığına kavuşmasını diliyorum. Cenab-ı Hak bizleri de kazalardan ve belalardan korusun
İl dışındaydım yeni geldim.Murat hocam büyük geçmiş olsun Allah dan acil şifalar diliyorum...
iyi geceler adana mt
murat hocam çok büyük geçmiş olsun Olayı duyduk çok üzüldük.
Allahtan acil şifalar diliyorum, Tez günde eski sağlığına kavuşursun inşallah.
günaydın dostlar,akşam yoğun bakımda,uzaktan da olsa murat hocayı gördüm,uyuyordu,hemşire durumunun iyi olduğunu,kan tahlil sonuçlarının normal çıktığını,bugün için ortadoğu hast.ne sevk edileceğini ve orada ameliyat edileceğini söyledi.ALLAH acil şifalar versin.
günaydın can dostlar.kazasız belasız sıhhatli günler geçirmenizi dilerim.
murat hocama,da acil şifalar allah yardımcısı olsun bir an önce saglık ve sıhhatle yanımızda olsun.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın sevgili dostlar,
Murat hocam Badim inşaallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur herzaman ki gibi neşeli ve hayat dolu
bir şekilde aramıza döner.
Murat hocam cok gecmis olsun allah acil sifalar versin tez günde rabbim sagligina kavusturur inşallah...
Rabbim sevdiklerine bağışlasın hiç birimize erken acı yaşatmasın amin..
ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün..:
MURAT Hocama büyük geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar verir inşallah.Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın
rabbim sana iyilik versin muradım.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Murat Hocam tum motorcu camiasi olarak çok üzgünüz Allah acil şifalar verir umarım
biran önce aramıza döneceğini biliyoruz
Allah acil şifalar versin Murat' ım.
Büyük geçmiş olsun.
Yinede bunada şükür rabbim bir an önce şifa nasip etsin tekrar aramıza dönsün en kısa zamanda inşallah..
ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün..:
ORTOPEDİA HAST.1. kat 207 numarada,görüşe müsait,isteyen görebilir.
Murat Hocam geçmiş olsun, acil şifalar dilerim
Şimdi konuştum 206 numara olduğunu söyledi, yine şaka mı yapıyor bize
çok çok geçmiş olsun murat hocaya allah beterınden saklasın
duyduğumda şok geçirdim allahım acil şifalar versin ziyaretine gittiğimde morelini yüksek gördüm ayrıca murat hocamla yakından ilglenen ali canpolat müdürüme ve yamaha biber oğlu ismail beye çok teşekkür ederim allahım bütün mt ailesini kazadan beladan korusun
iyi akşamlar iyi iftarlar arkadaşlar murat hacam yeni okudum gecmiş olsun allah acil şifalar versin arkadaşlar murat hocamın ne kadar iyi bir şürücü oldugunu herkes cok iyi biliyor ama karşımızdaki dalkavuk insanlar var aradan pat diye cıktımı artık yapacak bişe yok diye biliriz aslında var önceden planlama diye bişey yani arkadaşlar kazaları bence en aza indirmemizin tek yolu egitimden gecer lütfen bilincli yerlerden egitim alalım bu motorlara bineceksek milyarlık motorlar alıyoruz milyarlık kıyafetler alıyoruz ama iş egitime gelince ben iyi kullanıyorum bana gerekmez yok abicim herkese gerekir allaha emanet olun. herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
murat hocam cok iyi görünüyor şükür rabbime büyük geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)