Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
evet dostlar tüm mülüman aleminin kandili mubarek olsun.ismail kardeşimizin dügününden şükür kazasız belasız döndük.ismail kardeşime bir ömür mutluluklar diliyorum ve kandine,ailesine sonsuz teşekkürler ediyorum sagolsunlar harika bi şekilde agırladılar bizleri tekrar,tekrar teşekkür eder mutluluklar dilerim
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Kazasız belasız muhabbet dolu bi gezi ve düğün oldu ismaile ve ailesine yaptığı hizmet ve gösterdiği ilgiye çok teşekkür ederim rabbim bu mubarek gecede hepimizi affetsin amin..
ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün..:
Adana Mt ve tüm İslam aleminin Miraç kandilini kutlar,
Hayırlara vesile olmasını dilerim. Dualarınız kabul ve
Makbul olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:24 ----------
Hasan kardeşim,
Gösterilen ilgi alaka ve misafirperverlikten dolayı
Tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.
Görüşmek dileği ile
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
İsmail beye ömür boyu mutluluklar diliyorum
Hepinizin Miraç Kandilini kutlar Dualarımızın kabulünü dilerim...
Yeşilovacık ve Antep grubunun sağsalim dönmüş olması mutluluk verici...
Bizleri çok güzel ağırlayan İsmail Bey ve ailesine çok teşekkürler. Eşiyle birlikte sağlık huzur dolu ömür boyu mutluluklar diliyorum...
günaydın dostlarım.
şahane bir köy düğününü yaşadık. 10 motor ve 1 araç (20 kişi)ile katıldığımız düğünde,bizleri harika bir şekilde ağırlayan ismail bey ve ailesine çok teşekkür ediyorum,kendisine ve eşine ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Günaydın arkadaşlar,herkese iyi haftalar olsun.
herkese bereketli mutlu huzurlu bir hafta diliyorum.
Hayırlı haftalar,
Haayırlı işler,
Arkadaşlar
Güzel bereketli ve sağlık dolu bir hafta hepimizin olsun
Günaydın herkese
Haberlerde antepde yağmur ve dolu oldu adana mt islandimi
Gunaydin dostlar,mutlu, saglikli ve bol kazancli bir hafta diliyorum.
Islahiye ve Yesilovacik gezi gruplarinin kazasiz belasiz ve keyifli bir sekilde donmelerine sevindim.Neseniz bol olsun...
Ismail Bey'e ve esine tekrar omur boyu mutluluklar diliyorum.
merhaba arkadaşlar.
hayırlı haftalar diliyorum.
düğünde bizleri çok güzel bir şekilde ağırlayan İsmail beye ve ailesine çok çok teşekkür ediyorum.
İsmail beye ve eşine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Günaydın AdanaMT. Herkesin sağ sağlim dönmesine sevindim. İsmail bey e de tekrardan bir ömür mutluluklar diliyorum
günaydın dostlar.
Gunaydin arkadaslar hayirli isler herkese
Günaydın arkadaşlar,hayırlı işler olsun.
Günaydın Adana Mt.
Hayırlı işler,
Bol kazançlar,
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)