geziyi organize edip sponsorluğunu üstlenen YAMAHA BİBEROĞLU'na ve katılan tüm arkadaşlarıma teşekkürler.gözlerimiz katılamayan arkadaşlarımızı aradı.
buyrun gezi fotolarına http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3324542
Bugün lastiğim patlayınca ne kadar değerli dostlarla dolu bir guruba mensup olduğumu gurur içinde daha iyi anladım. Benim derdimle kendi derdi gibi ilgilenen tüm arkadaşlarıma gönülden teşekkürler. Erhan usta ile birlikte Silifke'de lastiği söküp içten yama yaparak sorunu kökten çözdük ve otobana girmeden e-5 den geldik.
Bu güzel gezi organizasyonu için Biberoğlu Yamaha'ya TEŞEKKÜRLER...
İsmail Yılmaz'ın kesesine bereket...
süper bir gezi oldu
gezinin sponsorluğunu üstlenen YAMAHA BİBEROĞLUNA ve İSMAİL YILMAZ BEY'e TEŞEKKÜR EDERİM
İyi geceler Adana Mt.
Sorunsuz dönmenize sevindim.
Güzel bir gezi olmuş. Sponsor olanları ve katılanları kutluyorum.
Bu arada artık 400 km. Altındaki geziler sizi kesmez diye düşünüyorum😃
Darısı nice keyifli gezilere olsun.
Murat hoca sanada geçmiş olsun.👍
gerçekten çok güzel bir gezi oldu.
gezinin sponsorlugunu yapan YAMAHA BİBEROĞLUNA ve İSMAİL YILMAZ beye eşim ve ben çok teşekkür ediyoruz.
günaydın dostlar,hepimize iyi bir hafta olması dileklerimle.
Günaydın arkadaşlar.
Herkese iyi haftalar olsun İnşallah.
Geziye Sponsor olan Yamaha-Biberoğlu İsmail Beye teşekkürler.
günaydın motorsiklet sevdalısı güzel insanlara.murat hocam geçmiş olsun şükür halledildi.
:yine adana yine adana mt.süper insanlarla süper bi gezi.yüreginize,emeginize,tekerinize saglık.adanada bir ilki başlatan biberoglu yamaha sahibi ismail beye sonsuz teşekkürler.motor sevdasının sadece ticaret olmadıgını her zaman motorcuların yanında oldugunu gösterdi.tekrar,tekrar teşekkür ederim.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın üstadlar.
maalesef geziye katılamadım ama fotograflardan gördüğüm kadarı ile çok güzel bir gezi olmuş.
bu hafta Allah nasip ederse şu a2 ehliyetimi alabilirsem sonra ki geziler için heyecanla bekliyor olacağım.
sizlerden bir ricam var Allah rızası için trafik'te tanıdığınız biri var mı ? bu sabah bile gittim inanılmaz sıra var dosyayı veremiyorum para yatıramıyorum işim gücüm de var zırt pırt izin de alamıyorum en azından bi tanıdık olsa dosyayı verirdim bir gün izin alır beklerim orada ama diğer türlü bir günde bitecek gibi görünmüyor.
Günaydın millet keyifli bir hafta geçirmeniz dileğiyle hayırlı işler bol kazançlar
trafik civarında YILDIZ SİGORTA-LATİF BEY (TAKİPCİDİR).konuşun/anlaşın,yardımcı olur.
Gunaydin,herkese keyifli ve bol kazancli bir hafta diliyorum...
Gezinizin kazasiz belasiz gecmesine sevindim,sponsor olan Yamaha-Biberoglu Firmasina tesekkurler Murat Hoca gecmis olsun bu arada.
Diger gezilerde tekrar bir arada olabilmek dilegiyle hepinize guvenli ve keyifli surusler.
Tunaydin arkadaslar
Cok guzel ruhen rahatlatıcı bedenen yorucu bir geziydi benim için
Bende tekrar etmek istiyorum Yamaha biberoglu ve ismail bey e sponsorlugundan dolayı cok Teşekkürler kesenize bereket..
My bike, my world, my rules. . .
Günaydın dostlar. Herkese iyi bir haftageçirmesi dileği ile. Biberoğlu-Yamaha İsmail beye tekrardan da teşekkürler.
bu güzel geziyi tertipliyen ismail bey ve sevgili nişanlısına ben ve kızım teşekkür eder kendilerinede mutluluklar dileriz
gezi gayet güzel olmuş.ellerinize emeklerinize sağlık.
İyi geceler arkadaşlar.
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
günaydın ADANA MT.
günaydın can dostlar.(küçük)muzafferim.ahmedim,yusufum o kalabalıkta sizleri çok aradı gözlerim ama yoktunuz.zaten recep albayımda kayış attı saglık olsun inşallah herşey yoluna girer,işler yoluna girer tekrar birlikte imzamızı atarız gezilere saglıcakla kalın.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)