Günaydın arkadaşlar. Cumaniz mübarek olsun.
Günaydın arkadaşlar. Cumaniz mübarek olsun.
My bike, my world, my rules. . .
günaydın,
gezmeye gidecekler hava bozuldu ne olacak
Merhaba Fazer 6 Motorumu Yeni Sattım ama Pazar Gün ki Gezinize ybr 125 İle Katılmak İstiyorum
Eğer Küçük cc Sıkıntı Olmazsa Tın Tın Arkanızdan Yavaş Yavaş Gelmek İsterim ?
Arkadaşlar merhaba, kabul ederseniz bende aranızdayım.
Merhaba dostlar hayirli cumalar..
Hava pazar günü 29 derece görünüyor halâ. Bu aksam Mersin'e geciyorum geziye oradan katilacagim.. Görüşmek dileğiyle
merhaba sevgili doslar.
havada ne var edibim,süper maşallah,
pazar günü gezide görüşürüz inşallah.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
sadece bir fikir boyayı zımparamadan sprey boya ile sıksam ne olur çok mu kötü olur öğrenciyken buzdolabımızı boyardık
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:51 ----------
bu arada yarın direksiyon sınavım var sınavdan ne kadar zaman sonra ehliyeti alabilirim ?
Adana Mt. Merhaba,
Yeni döndüm toplantıdan Adana' ya.
Geçte olsa Hüseyin dayı ve Recep kardeşimeçiğ köfte için,
Muzaffer kardeşime de tatlılar için teşekkürler.
Güzel bir toplantı oldu. Arada bir tekrarlamakta fayda var diye düşünüyorum.
Mekan sahibi Emre' de kaza yapmasa Çarşamba toplantımız tadından yenmeyecekti.
Şimdiden hepinize iyi hafta sonları,
ben hafta sonu yaylaya ameleliğe gidiyorum.
Geziye gidecek arkadaşlara keyifli sürüşler,
Yeni katılan arkadaşlara da hoş geldiniz diyorum.
Sağlıcakla kalın.
canım oğlum bu gün polis şehitleri haftası nur içinde yat seni asla mezara kadar unutmayacağız doğduğun günden bu güne kadar sevgin aynı görevini onuruyla yapan polimizin askerlerimizin astından en üstüne kdarallah kazadan beladan korusun hepinize saygılar gözlerinizden öperim
iyi akşamlar adana mt
bütün şehitlerimizi saygıyla anıyorum
pazar günü hava çok güzel olacak tam motor havası
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------
fuat abi r 80 ile şu geziye katıl
İyi akşamlar arkadaşlar...
Tüm şehitlerimizin ruhları şâd olsun. Hüseyin Dayım sana ve ailene sabırlar versin Allahım. Biz de senin ellerinden öperiz.
Ne demek Mehmet abim. Hoşgeldin ama sen zaten bizim aramızdaydın. CBF1000 hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Rengi en sevdiğim renk Bu pazar gezimize gel muhakkak...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
günaydın ADANA MT.hava yarın AMPUL.
Tüm şehitlerimizin ruhları şâd olsun. Allahım Hüseyin Dayıma ve ailesine sabırlar versin .
DUYURU
bu pazar YEŞİLOVACIK'a deniz kenarında balık yemeye gidiliyor.yine susanoğlu'nda deniz kenarında çay molası verilecek.mesafe:gidiş-geliş:400 km.katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.
BULUŞMA YERİ:MERSİN TARAFI MOLA TESİSLERİ
BULUŞMA SAATİ:9.00
KESİN HAREKET SAATİ:9.30
evet san zaten aramızdaydın kardeş.
asla öyle birşey yok.gezilerimizde ybr 125 - cbf 150 lerde var.bekleriz.
tüm şehitlerimizin ruhu şadolsun.dayıcığım allah sana sabırlar versin.
kusura bakma her önÜne gelen geziye GELEMEZ.KİMSİN bi kendini tanıt bakim yaşın kaç,boyun uzunmu kısamı,ne iş yapiyon,evlimisin bekarmısın.bunları belirt ondan sonra iki adet vesikalık resim,ikametgah ve benim imzam olan belge ile gelebilirsinayrıca ilk gezide benim masraflarımı karşılamak zorundasınız sayın mehmet beyyyyyokadarrrrrrrrrrrrrrrrr
kızı kolda fazerı yolda severim.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)