herkese selamlar. yoğunluk biraz azaldı. anca girebildim siteye.
herkese selamlar. yoğunluk biraz azaldı. anca girebildim siteye.
[QUOTE=acar65;3302315]Muzaffer abim çok duygulandım ya nerdeyse kendimi kesecem.
Aman Mustafa abi kendini falan kesme,
senin etinde yenmez mundar olur araya gidersin.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
iyi akşamlar arkadaşlar bora abi benim sitem iş yaptı ne demiş atalar tatlı yılanı deliginden cıkarır fazeer abi yine akşam ki gibi edebiyat parcalamışsın.. yürübe kim tutar seni muzaffr abi tatlı degilde 2 büyük rakı alsan daha büyük makbule gecer seni seyiyoruz heyyyt be gönüllerin başkanı.......
İyi Akşamlar
Mustafa abim Yusuf abim seçimler de aklıselim davranmak konusunda sonuna kadar katılıyorum size.
Muzaffer abim kutluyorum seni. Zaten ben grubumu bu yüzden çok seviyorum.
günaydın ADANA MT.nin rüzgar sevdalıları.
Selam dostlar Hayırlı Cumalar olsun inşallah.
Bu gün dükkanı ben açıyorum.Uyku tutmadı.
Dediydimde Bora abi benden habersiz açmış ya.
günaydıııııınnnnnn...........
Günaydın Adana Mt.
Hayırlı Cumalar olsun.
Şimdiden güzel bir hafta sonu diliyorum.
Hayırlısı ile Pazar günü şu seçimi kazasız belasız bir atlatsak.
Pazartesi günlerini pek sevmem ama Pazartesinin bir an önce sorunsuz bir biçimde gelmesi için
dua ediyorum.
Günaydın ekip
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hepinize...
Gunden gune kendimi gelistirdigimi hissediyorum. Gune gelecek tukani ben açacağım
My bike, my world, my rules. . .
Günaydın hepinize... Hayırlı Cumalar...
Hayırlı Cumalar..Yakında Internet de komple kapatılabilir son yazımızdır belki. )))
Günaydın millet. Hayırlı cumalar ve iyi hafta sonları
Günaydın dostlar. Hayirli cumalar hepimize. Yusuf sana katiliyorum hiç bir pazartesiyi bu kadar sabirsizlikla beklememistim. Bu hafta sonunun Sağ salim ve huzur içinde geçmesi dilegiyle...
Gunaydin arkadaslar,hayirli cumalar ve iyi bir hafta sonu diliyorum hepinize.
Pazartesi,pazartesi olali hic boyle sabirsizlikla beklenmemisti...Hicbirimizin gerilecek sinirinin kalmadigi bir ortamda,bu secimin hepimiz icin hayirli olmasini,huzur ve guven icerisinde sorunsuz bir sekilde gecmesini temeni ediyorum...
günaydın,iyi hafta sonları.
günaydın dostlar.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler olsun inşallah.
Bu Pazar yine seçim olacak inşallah yarın bende görevliyim,umut ederimki iyi bir seçim olsun insanlarımıza hayırlara vesile olsun,mutluluklar getirsin demek istiyorum inşallah ta öyle olur.Sonuçta her türlü zararı bizler çekiyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)