Hayırlı cumalar olsun herkese. Fatih Abi alla analı babalı büyütsün güzel günlerini görün inşallah
Hayırlı cumalar olsun herkese. Fatih Abi alla analı babalı büyütsün güzel günlerini görün inşallah
Suculari aradim michelin getirtebiliruz metzeler yokmus dediler sokme takma balans dahil 600 dediler siz ne dersiniz yeni tarih olmasini da ozellikle soyledim tabiki dediler.
geçen ay sucular servisinde bir çocuk ile tanışmıştım cbr250sini bakıma getirmişti o çarşı tarafından bir yerden almışdı michelin lastik fakat cbr250 bi tık daha geniş 125liğin ebatları var mıdır bilmiyorum ama Adana'da elden alabileceğin yer olabilir. bu arada o 250'nin çiftini 600e almıştı sanıyorum sucular 700 felan demiş bu bulmuş 600e almış aynı lastiği.
Az once gittim suculara parasini bile verdim hatta daha sonra tarihini sorayim dedim 2012 40. Haftaymisiptal ettim.yok efendim distrubutor orasiymis orda yoksa baska yerde hic bulamazmisim falan fistan neyse deyip ciktim.bu bahaneyle baya yol yaptim
Takma sokme balans dahil 600 dediler almadim ama hocam iptal ettim.
fatih abi gözün aydın allah analı babalı büyütsün şansı açık olsun
İyi akşamlar,
Fatih abi saglıklı,mutlu ve bahtı açık bir insan evladı ve hayırlı bir torun olmasını dilerim...
Hafta sonu sınava girecek tüm genç arkadaşlara başarılar...
iyi geceler arkadaşlar.
fatih abi gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün.
pazar günü sınava girecek tüm gençlere başarılar diliyorum. allah zihin açıklığı versin.
Fatih abi Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat torun olsun inşallah...
Hafta sonu sınava girecek gençlerimize başarılar diliyorum Allah zihin açıklığı versin.
günaydın dostlar,iyi bir hafta sonu olsun.
Günaydınlar olsun arkadaşlar,herkese hayırlı işler.
Gözünüz aydın Fatih abi ,sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inş.
günaydın can dostlar.internet sorunu yüzünden yeni girebildim.iyi dileklerde bulunan tüm dostlara sonsuz teşekkür ederim.allahım olmayanlarada torun sevgisi göstersin.bambaşka bi sevgi olanlar bilir.öpüldünüz.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Merhaba Adana Mt.
Perşembe gününden beri fuarda görevdeyim.
Siteye girmek kısmet olmadı.
Fatih abi,
Allah analı babalı büyütsün.
Vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah.
Bu gün sınava giren tüm gençlerimize başarılar diliyorum.
Allah yardımcıları olsun.
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.
Hava pırıl pırıl Sınavdaki gençlere başarılar. Herkese iyi pazarlar...
günaydın,iyi haftalar dostlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)