günaydın adanalı motor sevdalıları.
günaydın adanalı motor sevdalıları.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın millet herkese hayırlı ve bol kazançlı bir hafta diliyorum
Günaydın vede hayırlı bereketli haftlar dilerim.
Günaydın dostlar,
Bu yağmurlar devam edecek gibi görünüyor, yağmurlukları da boşuna almadık diyorum, gelin bu hafta yağmur altında gezi yapalım. Yoksa bu kurtlar bizi yeyip bitirecek
son edindigim bilgi vede incelemelerim sonucu bu pazar hava adana motorcuları gezi yapsın diye süper olacak.kurtlanan motırcılara duyurulur.
fatih abi o senin dediğin asparagas habermiş bak %60 gösteriyor.bu pazar da PTT.
2014-03-16 Pazar Adana Hava durumu 15 günlük
Adana Hava durumu 15 günlükParçalı Bulutlu
19°C 11°C
sen yanlış yere bakıyon çarşamba akşamına kadar böyle yagışlı perşembeden obür perşembeye kadar güneşli veya parçalı bulutlu.iyi bak başkan.
ben senin gibi yapamadım yoksa o güneşleri tepsi gibi gösterirdim.
ee hadi hayırlısı,bizim kurtların gözü aydın o zaman
Başkanım, fatih abi doğru söylüyor. Şimdi baktım gayet net ve açık gözüküyor Yanlız gidilecek yeri iyi belirleyelim yoksa totomuz donar
merhaba arkadaşlar.
ben kurtlarımı zincire bagladım.
pazara kadar zabdedebilirmiyim bilmem.
İyi akşamlar iyi geceler dostlar... Kurtlu dostlar.
günaydın dostlar.
Arkadaşlar gecikmelide olsa günaydınlar,herkese hayırlı işler olsun.
Günaydın arkadaslar hayırlı işler olsun
"Yavaş yavaş ölürler Seyahat etmeyenler, Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoşgörmeyi barındırmayanlar"
PABLO NERUDA
Günaydın millet hafta sonu yolcuları sıkın dişinizi az kaldı
Iyi aksamlar arkadaslar cumleten.hatirlarsaniz yeni motor alip araniza katilmistim azicik ta olsa acemiligimi attim yalniz birkac eksiklik icin motoru servise goturmek istiyorum.ornegin rolantide az da olsa dalgalanma oluyo bi de on fren acayip sert acemi olmama ragmen ben bile farkettiysem siz dusunun artik.neyse sadede geleyim honda servisi sucular herhalde ama ne yerini biliyorum ne de sucular oldugundan eminim yardimci olursaniz sevinirim.bu arada servis olmasi da sart degil bildiginiz bir usta varsa orda da yaptirabilirim hatta tanismista oluruz.yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
Arkadaşlar iyi geceler olsun herkese.
Bu arada 23 Şubat 2014 te yaptığımız zorkun gezi resimlerini attım siteye habarınız olsun
http://www.motosiklet.net/forum/etki...unda-idik.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------
Arkadaşlar Günaydın,hayırlı işler olsun herkese.
Bugün dükkanı ben açıyorum,akşamda ben kapatmıştım.
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)