sevgili edipciğim attilla abimizin tatlısı için teşekkürederimallah kaza bela vermesin gülegüle binmek nasip olsundayıcım darısı sanada olsun tez zamanda motoruna kavuşman temennisiyle şimdiden teşekkürederim.
sevgili edipciğim attilla abimizin tatlısı için teşekkürederimallah kaza bela vermesin gülegüle binmek nasip olsundayıcım darısı sanada olsun tez zamanda motoruna kavuşman temennisiyle şimdiden teşekkürederim.
Günaydın Adana mt,
Atilla bey hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin.
Keyifli sürüşler.
Herkese hayırlı işler diliyorum.
Atilla abi min adına hepinize afiyet olsun, sizler tatlıdan daha tatlısınız.
hiç birimizin tekerine taş değmesin inşaallah.
Eh artık biz sıramızı savdık sıra yeni motor alanlarda.
edip abi tekrar hayırlı olsun atilla abinin motoru güle güle kullansın tatlı icin tekrar teşekkürler
günaydın adana mt
Günaydın arkadaşlar hayırlı Cumalar olsun.
günaydın dostlar,uzun süredir motora binememenin vermiş olduğu kurtlanmayı,biraz azaltmak için,bugün işe motorla geldim,ooh bee azıcık rahatladım.
Gunaydin dostlar hayirli cumalar...
Günaydın Hayırlı Cumalar...
Günaydın motor dostları
mutlu hafta sonları
günaydın dostlar,hepimize bol ptt.ler.
Tünaydın arkadaşlar,herkese iyi hafta sonları olsun.
adana mt yagışlı bir haftaya giriyoruz hayırlısı olsun.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
murat hocam resmini gösterdiğin çantayı sırt dayamasını veaparatını satın aldım
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Selam arkadaşlar sanırım bu gün herkes uyuyor.Çok sessizsiniz.
dükkanı ben acayım selamın aleyküm hayırlı haftlar bol kazanclar yagmurlu bir gün bizi bekliyor hadi hayırlısı bakalım bu arada millette iyice kurtlanmış durumda önümüzdeki 2 pazar da yagmurlu görünüyor degişmez ise ne olacak bu milletin hali bora başkanım bir cözüm bulunmalı. bir smilatör mü alsak ne yapsak adana mt olarak aman ne kadar cok yazdım sabah sabah hadi hoş kalın
günaydıııın kurtları tavan yapmış,ptt'ci dostlarım.iyi haftalar olsun.
Günaydın dostlar,herkese iyi haftalar olsun inşallah.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)