hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar.tüm motorculara ve rüzgar sevdalılarına.
hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar.tüm motorculara ve rüzgar sevdalılarına.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın . Hayırlı Cumalar...
Günaydın hayırlı işler Hayırlı Cumalar
Pazar günü gezi yokmu
Merhaba Adana Mt.
Cumanız mubarek olsun.
Gezeceklere keyifli sürüşler.
gunaydın adana mt
gezecek arkadaslara iyi keyifli sürüşler
iş yogunlugu düşünce kampanya yapmaya karar verdildiler cumartesi pazar
tüm kadro burdayız size iyi eglenceler.
sadece otomobillere kampanya
Gunaydin...
Ceyhan grubu tam gaz...Tekerinize tas degmesin...Musait olursam size ulasirim...
hayırlı cumalar millet muzaffer abi görünürde gezi yok ama pazara ben işlerimi ayarlaya bilirsem camlıyaylaya gitmeyi düşünüyorum bir haftadır karpız ekiyoz pzara bakalum abi vaziyet duruma istersen bir gezi yaparız.
Cay var icersen
ben var seversen
yol var gidersen )
Pazar bize takil bahcenin yaylalari bizi bekler
"Yavaş yavaş ölürler Seyahat etmeyenler, Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoşgörmeyi barındırmayanlar"
PABLO NERUDA
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Pazar gunu icin bahçe tarafindaki yaylalara surelim diyoruz motorumuzu ceyhan ekibi olarak. Yemek herzamn ki gibi mangal olacak katilmak isteyen olursa haberleselim diye yazdım Muzaffer gogotherider abi sizde gelin güzel olur düşüncesindeyim ceyhanda e 5 üzeri opette buluşuruz ordan yusuf abinin dediği bölgeye yada zorkun tarafına doğru süreriz atımızı serbest rota yani keyife göre yarın saati yazarım bi mustafa abi ile görüşelim de
Selam abilerim. Behzat Ç. Arkadaşımızın bugün babası hakkın rahmetine kavuşmuştur Bilginize. Allah c.c. rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabır versin...
günaydın dostlar,iyi hafta sonları olsuuun.
Günaydın arkadşlar,
Dün itibariyle motorumu sattım, kendimi boşlukta hissediyorum.
Ama inşaalaah en kısa zamanda yenisini alırım.
hayırlısı olsun.yenisi gelir.
edip bak sahibindene 2 tane yeni kırmızı düşmüşhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54899843/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54853257/detay
Merhuma Allah tan rahmet diliyorum. Geride kalanlarına sabır versin yaradan
Günaydın adana mt herkes afiyettedir inşallah. iş yoğunlugundan dolayı aranızda bulunamıyorum motorunu satan edip abiye daha iyi bir kısmet bulmasını diliyorum en kısa zamanda.
Şu an bu konu içerisinde 85 kullanıcı var. (0 üye ve 85 misafir)