günaydın dostlar.ozanım hayırlı ugurlu olsun allah kaza,bela göstermesin.muzafferin dediginide yabana atma.allaha emanet ol.
günaydın dostlar.ozanım hayırlı ugurlu olsun allah kaza,bela göstermesin.muzafferin dediginide yabana atma.allaha emanet ol.
Günaydın dostlar. Ozan'ım yeni uçağın hayırlı uğurlu olsun kardeşim tekrardan Allah kaza bela yüzü göstermesin kardiş.
Ben teşekkür ederim Murat Hocam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------
Haklısın Muzaffer Abi. Nasihatlarına uyacağımdan emin olabilirsin. Teşekkür ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------
sağol Fatih Abi. Bi Sorun olmaz bende. Bu konuda kendime güveniyorum. Teşekkür ederim abi.
mt 07 nin ilk videosu,videoda seste sorun var ama,görüntü harika HD.bu video ybr yusufa gelsin.
günaydın ADANA MT.
Gunaydin,herkese iyi bir hafta sonu diliyorum...
Hasta olanlara acil sifalar...
Ozan,tekrar hayirli ugurlu olsun.Muzaffer'in uyarilarina aynen katiliyor, keyifli,kazasiz-belasiz surusler diliyorum...
Hayırlı sabahlar,
Cumanız mubarek olsun.
eveeet ADANA MT.
hayırdır başkan öyle bi evet demişinki bir konuya girecek gibi.söööööleeeeee.
Ne konusu bu? Ne videosu ? Bulmaca gibi yazışıyorsunuz
yav MT 07 nin 2. videosunu yükleyeyim dedim,olmadı,onu konuşuyoruz,fatih abi de gezi planı zannetti.
bir tane daha:
Başkanım iyi güzelde hiç birşey anlamıyorum, olaya tamamen Fransız kaldım
Fatih abi kurtlar kaynadımı yine, çok istiyorsan pazar günü ciğere gidilsin yer ve mekanı sen seç
eee zaten videolar da fransızca.
hah tam da adamına gezi yapalımmı diye soruyorsun bu arada sen de geçen hafta binemedin ya kurtlar sende tavan yapmış durumda.
Yok be başkanım, maksat Fatih abimin gönlü olsun
günaydın dostlar.iyi hafta sonu olsun.
günaydın dostlar.
Herkese gunaydin. Mutlu mesut haftasonlari.
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)