Günaydın Adana MT
ahmet ne yaptın motoru?
Günaydın Ciğerlerim
Bu havada ciğer iyi gider
Başkanım yazını yeni gördüm. Özür diliyorum bukadar geç cevap verdiğim için. Cumartesi den bu yana resmen canımız cıkıyor baskanım ne getirmeye mecalim kalıyor nede başka birşey yapmaya. Dün akşam iş çıkışı bir ustam vardı zincir temizliğini falan yapmıstı motorun, resimlerini falan eklemiştim. Hemen evime 2 dakika uzaklıkta yolumun üzerinde.
Yolda giderken çay bahanesine girdim onun garaja. Takım tertavatı aldım kafa grenajı amartisörleri söktüm, üstüne diskleri kontrol ettim.Amartisörleri tutuşturdum eline. Usta bunlara keçe kestir dedim (malum sağ amartisörün keçesi patladı) bide egzoza keçe kestir dedim Kendi göbeğimi kesmek gibi birşey oldu açıkçası başkanım. Bugün yada yarın bitirrim işini
herkese selamlar.beyler son zamanlarda toplantımız malisef TATLISIZ GEÇİYOR..bu yüzden yarin için tatlı organizasyonu yaptım . adana motosiklet gurubunu tatlıya davet ediyorum.toplantıda görüşmek üzeretatlıyı alacak kişi süprizdir
Taş kadayıf ve Halka karışık olursa tercihimdir.
Latife yapıyorum. Yeni motor alan arkadaşımız her kimse hayırlı olsun diyorum.
Katılamazsam benim tatlı hakkımı Ceyhan' dan Mustafa hocama devredin.
Bu aralar zayıflamış.
Evvet bütün işlerimi hallettim sayılır. Ön düzenin kontrolü sokulüp takılması vs. gibi işlemler. Toplam maliyet 10 tl
Heyyyyt be iyi akşamlar Adana Mt...
Omzumuza giren yelden sonra geçen çarşamba da annemin diz ameliyatını yaptırdık.
Bugün çıktık hastaneden çok güzel geçti maşallah.
Muzaffer abim geçmiş olsun.
Kara Murat annenin rahatsızlığından ötürü acil şifalar dilerim. Geçmiş olsun.
Gezi muhteşem olmuş biraz üşümüşsünüz ama olsun. Kim tutar motosiklet sevdalısını.
Yarın toplantıya katılacam kısmetse 3 ay önceki diz tatlısı gibi şimdide omuz yeli tatlısı yedireyim diyodum ama bu hafta tatlı varmış pişti olmayalım.(Yeni motosiklet alan sürpriz kişiye şimdiden hayırlı olsun Keyifli sürüşler.) Gelecek haftaya kısmetse.
Murat hocam hos geldin Yarın toplantıdayım Allah ın izniyle
günaydın millet akşama görüşmek üzere hoş kalın
günaydıııın,akşama görüşürüz.
gününüz aydın ve bereketli olsun.akşama görüşürüüüüüüüüüüz.
Akşam katılmak yine kısmet olmayacak.
Sizlere afiyet olsun. Keyifli sohbetler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------
Hayırlı sabahlar,
Hayırlı işler,
Ozan hayırlı olsun dileklerimi bir kez daha yineler,
keyifli sürüşler dilerim.
günaydın dostlarım.akşamki toplantımız yine harikaydı.ozan kardeşimize hayırlı olsun derken,çok çok dikkatli kullanmasını bir kez daha hatırlatıyorum.
Yusuf Abi çok teşekkür ederim. Allah senin de gönlüne göre versin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:03 ----------
Haklısın Bora Abi. Dikkat edeceğime emin olabilirsiniz. Teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın.
Günaydın arkadaşlar, Ozan tekrar hayırlı olsun. Muzaffer abideki en güzel Hayabusa'yı aldığını söyleyebilirim. Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.
Günaydın herkese...
Muzaffer iyi dileklerin için teşekkürler...
Ozanım hayırlı olsun. İyi günlerde keyifle kullan arkadaşım. Tatlı için teşekkürler.
Günaydın millet...
Ozan tatlı çok güzeldi, allah kaza bela verfmesin. Bence Hayabusa için biraz erken olmuş, madem böyle bir motora binmeye karar verdin o zaman sana bir abi nasihattı verim. Kimsenin gazı gelip gazlama, emin olmadığın yerde yavaş sür . Tekrardan hayırlı uğurlu olsun
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)