Geçmiş olsun edip kardeşim babana acil şifalar diliyorum
Geçmiş olsun edip kardeşim babana acil şifalar diliyorum
Ben geldim bile Edip Abi çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Edip geçmiş olsun. Acil şifalar.
Geçmiş olsun edip kardeşim bende babana acil şifalar diliyorum.
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
gezi nasıl geçti hiç bir şey yazılmadı merak ediyorum.
iyi akşamlar herkese. arka lastiği değiştirmeyi düşünüyorum (iyice kabaklaştı artık eskisi). metzeler m5 180-55-17. aynı lastiği yenilemek istiyorum ama adana'da uygun fiyatlı bulabileceğim herhangi bir öneriniz olabilir mi?
Edip abi geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
"Yavaş yavaş ölürler Seyahat etmeyenler, Yavaş yavaş ölürler okumayanlar, müzik dinlemeyenler, vicdanlarında hoşgörmeyi barındırmayanlar"
PABLO NERUDA
Abi gezi çok güzel geçti....Gözlerimiz gelemeyen abilerimizi kardeşlerimizi aradı..Hava biraz kapalıydı ama sonradan güzel bir şekilde açtı şansımıza...resimler bende evde netim olmadığı için yükleyemedim ama yarın sabah resimleri de beğeninize suncam inşallah...hayırlı akşamlar olsun herkese
Edip buyuk gecmis olsun allahtan en kisa zamanda acil sifa dilerim.
Geziye giden tum dostlarimin ve kardeslerimin iyi zaman gecirmelerine cok sevindim.
Ayrica sag saglim gidip gelmeleri ayri bir sevindirici haber. Hepinize iyi aksamlar dilerim.
edip babana allahtan acil şifalar diliyorum geçmiş olsun.
Günaydın herkese... iyi haftalar.
günaydın dostlar,hepimize iyi bir hafta olsun,
gezi her zamanki gibi çok keyifliydi.daha sonra havanın açması da ayrı bir keyif kattı.aramızda olnayan arkadaşlarımızı hep andık.eee artık fotoları bekliyoruz.
Günaydın tüm arkadaşlara,
sağlıklı bir hafta diliyorum
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3249850
bu haftaki gezimizin fotoğrafları
fotolar için teşekkürler abdullah.
Ne demek abi rica ederim...biraz olsun yüzünüzde bir gülümseme bıraktıysa bana yeter
merhaba arkadaşlar.
edibim geçmiş olsun babana, allah açil şifalar versin.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)