yaw ne olmuşuz böyle?
Bilader, seni hepimiz biliriz severiz, ancak bazı konulara dikkat çekmek isterim.
Dediklerine aynen katılıyorum bu stresi lütfen başkaların üzerinde atmayalım
Eminimki hoşgörü olmasaydı uzun süreli birikteliklerimiz olmazdı, ama herşeyinde sınırı var
seviyeli ve seviyesiz sınırı belirlenmez, zaten bellidir
Aynı kanaate değilim...
Tamamen katılıyorum sana
Sen olmadın ama birileri olduki konu açıldı
Daha geniş bir zamanda yüz yüze konuşmak üzere...
Arkadaş tamda, saygıdeğer büyüğümüz Polat Alemdar'ın gezi olayları esnasında sayın başbakanla yaptı önemli görüşme sonrasında halkımıza yaptığı, çok değerli "nazar değdi" açıklamasını yapacaktım ki ... Edip abi çaldı rolümü uzun yaşa emi...
Muzaffer,
Seninle geçmiş yıllara dayanan bir tuz ekmeğimiz var.
Anlıyorum ki benimle ilgili sıkıntı ve problemlerin var.
Ancak ikimizinde sohbet ve fantezilere malzeme olma yaşımızın geçtiğini düşünüyorum.
Seninle aramızda konuşarak bu konuda sonuca gidebilmek amacı ile telefonla ulaşmaya çalıştım.
Sanırım iş yoğunluğun nedeni ile iletişim kuramadık.
Akşam gelmeye gayret edeceğim. Mümkünse 15 dakika başbaşa konuşalım ve aramızdaki sıkıntıyı netleştirelim.
Her ikimizde durmamız gereken yeri belirler yolumuza bakarız. Aksi durumda bu sitede arkadaşlara sıkıntı ve
gerginlik malzemesi olmaya devam edeceğiz. Benim gibi sende bu rahatsızlıktan kurtulup, başka insanlarında
bu gelişmelerden etkilenerek kendi üzerine alıp, polemik konusu oluyorlar. Bu sıkıntıları sende benim gibi
bu keyifsiz gelişmelere maruz kalmak istemiyorsan aynı mantıkla hareket eder,düşüncelerimi paylaşırsın.
Geriye dönük onca yıldan sonra en azından bunu yapabileceğimizi sanıyorum.
Tüm mt ailesini bu konuya dahil ettiğim için özür diler,
İyi akşamlar dilerim.
günaydın dostlar.
Günnaydın AdanaMt. Hepinize sevgiler saygılar sunuyorum
Gunaydin arkadaslar...
Keyifli gecen bir bulusmanin ardindan daha hepinize hayirli isler...
Hayatimizdaki problem ve tatsizliklarimizin yuzumuzdeki gulucukleri eksiltmemesi,dostluk ve hosgoru sinirlari icerisinde cozulebilmesi umuduyla,sevgiyle kalin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:40 ----------
Ne guzel demis Mevlana...
Birini anacaksam
ne yapar yapar seni anarım.
Ağzımı açacaksam
senden bir şeyler anlatmak içindir.
Keyfim yerindeyse
bil ki sebep sensin.
Bir hile yapmak istediysem
senden öğrenmişimdir, ne yapayım!
Günaydın Dostlarım
Akşamkş sohbet ve neşeli toplantının ardından Recep Albayımızın önerisi doğrultusunda Pazar günü Mersinde Teknede Balık yemeğe karar verdik, katılmak isteyen arkadaşların aşağıda belirteceğim yer ve saate hazır bulunmalarını rica ederim
Toplanma yerimiz: Mersin MOLA tesisleri
Buluşma saatimiz: 10:00
Hareket saatimz : 10:30
Katıımcılar : Bildiğim kadar çarşamba toplantısına geler hemen hemen herkes
Katılım eşli olacaktır, bilgilerinize...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
iyi günler güzel günler hepinize...
çok şükür ben hiçbiri değilim,sadece HERDAİM ARTÇILI'ya yakınım.
hayırlı günler adananın rüzgar sevdalıları.allaha emanet olunuz.
İyi akşamlar arkadaşlar
çok keyifli bir toplantı oldu kanaatindeyim.
Hüseyin dayı nın güzel fikri ile getirdiği tatlılarda ağzımızı tatlandırdı ellerine sağlık.
MUZAFFER abi o kadar baktım resime ama ben bulamadım bence dışarıdan baktığınız için siz daha
güzel bir yer bulursunuz diye düşünüyorum onun için lütfen yardımcı olun MUZAFFER BEYYYY
Benim için 4 Mevsim ve Viraj delisi uygun herhal...
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)