adana mt hepinizi çok seviyorum başkada bi şey demiyorum.çünkü en küçügümüzden en büyügümüze aklı başında onurlu ve güzel insanlar oldugunuzu biliyorum.
adana mt hepinizi çok seviyorum başkada bi şey demiyorum.çünkü en küçügümüzden en büyügümüze aklı başında onurlu ve güzel insanlar oldugunuzu biliyorum.
boracığım gezi iptalinin kararından bahsediyorsun ve her kararda tek başına olmadığını savunuyorsun.bu kararı verilirken ben olsaydım sana haber verirdim sebebi belliozamann senin bana HABER vermen gerekir diye düşünüyorum farkındaysan sen liste oluşturduğunda ben kişleri listeye ekleme fırsatı vermeden iptal ettin mesut,mertol,kavi,tenis hocası hakan,emrah,dr rıdvan,aklıma gelen bu çünki ben bu insanlara ben gezi olacağını söyledim ve iptal ettim.burda senin kadar benimde söz hakkım olduğu kanaaitdeyim.şahsi konular yok o kişi dediklerinde yok.amaç iki teker sevdalısıyız kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı herşeyin ötesindedir.BİLGİNİZE
aleyküm selam muzafferim.
günaydın arkadaşlar.
DUYURU 1
eski arkadaşlarımızın tanıdığı HALUK HOCA'nın,bu ayın 25 inde düğünü varmış,bilginize.
DUYURU 2
bildiğiniz gibi,bu ayın 29'u akşamı,ücretsiz motosiklet teorik eğitimimiz var.bilgilerinize.
YER:GREEN GARDEN
SAAT:19.00
EĞİTMEN:UĞUR ERTEKİN
Günaydın AdanaMt. Hava kapalı umarım buguün az da olsa yagmur yağar
Günaydın Dostlar, gördüğüm kadar MT ne kadar mübarek bir site. Daha önce yazdığı zor anlaşılan yazıları birden grameri düzgün ve anlaşılır dilde yazmış
Selam millet
Oguzdan devraldim bayragi istanbula ben geldim cuma aksam kismetse donecem görüşmek üzere
GÜNAYDIN dostlar,
akşama görüşürüz inşaallah
günaydın,akşama görüşmek üzere
tüm dostlara günaydın.
Günaydın Dostlarım....
Çarşmaba toplantılarımızın bazı nedenlerden ötürü kalitesi ve seviyesi düştüğü için katılmama kararı vermiştim, ama arkadaşlarımızın ısrarına dayanamayıp düşünüp taşındım siz değerli dostlarımı sevim saydığımdan yanlız bırakmama adına toplantılara katılma kararı aldım. Yine aynı şekilde seviyesis bir toplantı olucak olursada bende bayramlık ağzımı açacağımı bilesiniz
Öncelikle tüm Adana Mt ailesine merhaba demek istiyorum.
Her şey gönlünüzce olsun.
Mt toplantı ve gezilerinin hepimizin iş yoğunluğundan kaçıp sığındığı,
Stresini atıp, denarj olduğu bir ortam olduğu kanaatindeyim.
Ancak zaman zaman yaşanan gerginlikler ve örtülü ifadeler bu anlayışı
Zedeliyor diye düşünüyorum. Haftanın stres ve yorgunluğunu atarken ortamda bulunan
Dostlarla yapılan şaka, espiri ve eğlencenin bazen sınırları zorladığı
Mutlaktır. Ancak dost meclislerinde önceliğin hoş görü olması kanaatimide
İfade etmek isterim. Kişiler arasında yaşanan küçük anlaşmazlıkların bu ortama taşınmasıda
Çok hoş olmamakla beraber mümkünse giderilmesi biİm ilkemiz olmalı.
Ayrıca seviye ve seviyesizliğin sınırlarını belirlemek yerine
Muhatap kişilerle bu koonuyu konuşabilecek erdem ve yaşlarda olduğumuz kanaatindeyim.
Şimdi ben düşünmeden edemiyorum, ara sıra toplantılarda 2 bira içip dost
Diye algıladığım insanlara şaka yapmak veya takılmak seyesizlik mi?
Yok değil diyorsanız seviyesiz kim, seviyenin çizgisi nedir?
Arkadaşlar,
Bizler birbirimizin hata ve eksiğini görüp dışlamak için değil,
Birlikteliğimizden bir sinerji oluşturmak amaçlı bir araya geliyoruz
Diye düşünmek istiyorum. İstemiyerek seviyenin düşmesine sebep olduysam
Tüm Adana mt ailesinden özür diler, seviyeli toplantılar temenni ederim.
Sevgi ve saygıyla kalın.
Erzurum' dan selam olsun.
Bunları yazmak bana düşer mi bilmiyorum ama hepimizde iş güç sahibi
Onurlu dürüst insanlarız kocaman adamlariz.
Kocaman haftanın stresini biraraya gelince gülerek eğlenerek çıkarmalıyız diye düşünüyorum.
Buyuklerime akıl vermiş gibi olduysam ozurdilerim ama canım abiler, arkadaşlarım ne oluyor sizlere nazar mı değdi size kurşun mu döktürsek yada nazar boncuğu mu koysak masalara
Bilemiyorum.
Okuduklarima dayanamadğim için yazdım bunları, ben hepinizi çok sevdim
Lütfen kopmayalim
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)