Gunaydin adana.. organizasyon iptal olmus yagmur yagmayacak gibi varni bi planiniz
Gunaydin adana.. organizasyon iptal olmus yagmur yagmayacak gibi varni bi planiniz
Walla ben o etkinlige katilmayi dusunmuyordum abi yayla tarafi kis kis cekilmez
Motoruma kavustum plakasini cikardim cok sukur
2 arkadas var simdi belen tarafindan gelen onlari bekliyorum yumurtalik uzerinden goller bolgesine ordanda Karataş a gececegiz gibi duruyor evde sıkılan varsa bekleriz
Tüm Mt ailesinin Mubarek Mevlit Kandilini kutlar,
Hayırlara vesile olmasını dilerim.
Yumurtaliktayiz varsa gelen buyursun
iyi akşamlar dostlar kandiliniz mubarek ve hayırlara vesile olsun.bu pırıl pırıl günü evde geçırmemize vesile olan dostlarımı çooooooooookkkkk seviyorum.
BÜTÜN DOSTLARIMIN MÜBAREK MEVLÜT KANDİLİNİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINA DİLERİM.
Günaydın arkadaşlar,
yeni bir hafta hepimize sağlık, mutluluk ve bol kazanç getirir inşaallah.
Günaydın millet, , hayırlı haftalar
gÜNAYDIN aDANAMT. Hepinizin geçmiş kandili kutlu olsun. Mesaj atan abilerime ve arkadaşlarıma teşekkürler. Dakika yüklemediğim için cevap yazamadım kusuruma bakmayın
günaydın,iyi haftalar dostlar.
hayırlı haftalar dilerim .DÜN GERÇEKTEN tahmin edildiği gibi YAĞMUR yağdı evde dinlenme şansı oldu nede güzel oldu.geziyi iptal edenlere vesile olanlara teşekkürler
hava tahmin sitelerinin ve bazı arkadaşlarımızın uyarıları ile söz konusu gezi iptal edilmiştir.yağmurun yağmamasının sorumlusu herhalde ben değilim.yaşlarımız itibarı ile de bunu anlayışla karşılayacağınızı da ben tahmin etmiştim.ama yanılmışım.
Gunaydin dostlar!
Hadi ben mesaideydim dun sizler neden ocak ayinda mis gibi ampul gibi havada ptt yaptiniz? Yoksa ben gelemiyorum diye mi. Beni bu kadar dusunmeniz beni cok duygulandirdi... hepinizi seviyorum
boracığım gezi organisazyonu yapılır. Gelen gelir gelmeyen gelmez. fakat herkesin kendine göre proğramı vardır.bundan dolayı gezi organizasyonunda iptal edilme şartı kendisiyle alakalıdır.lütfen sitede bu hafta gezi iptal demek kimseye düşmez kim olursa olsun(istisnalar hariç).
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------
yağmurun yağmasının seninle alakası yok fakat sende bu riskin nekadar olduğunu bizim kadar takip ediyorsunyaşımız itibarı ile bunu anlayışla karşılıyacağını tahmin ediyorum yinede sizleri seviyorum.bu arada yanılmana sevindim
gezi iptalinin kararı,her kararda olduğu gibi tek başıma verilmiş bir karar değildi.katılmayacak değil,katılacak arkadaşlarla konuşularak verildi.ayrıca bu konunun bu kadar büyütülecek nesi olduğu merak ediyorum.şahsi konular var ise o konu,o kişilerin arasındadır.bu sebepten dolayı erteleme olmamıştır.bilginize.
iyi günler arkadaşlar tamam birbimizi üzmeye gerek yok şey olmuş şeyin davası olmazmış anlayan anladı size 1iyi 1 kötü haberim var önümüzdeki 15 gün yagmur göstermiyor bu gezi yapacak degerli motorcu arkadaşlarım için iyi bir haber ama benim için cok kötü bir haber ALLAH sonumuzu hayır getire ne olacak bu kuraklıgın sonu işlerin tadı yok hayırlısı bakalımsizleri seviyorum dostlarım kendinize iyi bakın
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)