arkadaşlar,KARATAŞ'ın yol durumu ile ilgili güncel bilgi alabilecek olan arkadaşlarımız varsa iyi olacak.
arkadaşlar,KARATAŞ'ın yol durumu ile ilgili güncel bilgi alabilecek olan arkadaşlarımız varsa iyi olacak.
yolda problem yokmuş. tamirat bitmiş.
İyi akşamlar arkadaşlar,
Salı gününe kadar yıl sonu bütçe toplantısındayım.
Size keyifli sürüşler, afiyet olsun
tükanı ben acayım günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar bora abi sadece cig köfte mi var menüde cig köfte yemeyenler ne olacak cig köfte yemeklerin yanında meze gibidir iyi olur ben diyorumki şu gürsel abinin sucuguyla birleştirsek cig köfteyi nasıl olur sadece bir fikir
günaydın dostlarım.yolda problem olmamsı gayet güzel.
muttalip sadece çiğ köfteye karar verildi.değişiklik olsun denildi.
Günaydın Hayırlı Cumalar...
GÜNCEL
BULUŞMA YERİ :GALERİA MİGROS ÖNÜ OTOPARKI
BULUŞMA SAATİ :9.30
KESİN HAREKET SAATİ:10.00
-ben ve eşim
-gürsel ve eşi
-koluman muzaffer ve eşi
-fatih abi ve eşi
-hüseyin dayı ve eşi+kızı
-edip ve eşi
-ceyhan'dan mustafa,burak hoca
-recep albay
-murat hoca
-onurcan ve eşi
-taha
-abdullah
-ozan
-ümit
-cihan
-ybr yusuf
-
-
Merhaba dostlar hayırlı cumalar olsun!
Arkadaslar motoru mazotla yikatmak istiyorum. Bikdiginiz iyi bir yer var mi.?
Herkese merhaba, ismim Erhan Büyükaslan. Ozan beyin(ozy01) motorunu yaklaşık bir ay önce satın almıştım. üye olmak tanışmak kısmet olmamıştı. Pazar günü olacak aktiviteye bir terslik olmazsa katılacağım... Herkese iyi akşamlar görüşmek üzere...
Iyi geceler arkadaşlar bugün saat 13 de dişçide randevum vardı gittim gitmesem daha mi iyiydi neydi 20 lik dişimi çektiler ama gelin bide bana sorun maf oldum operasyon 2 saat sürdü çene yarıldı ve 10 dikiş atıldı elim yüzüm şiş evde yatıyorum pazara kadar durum duzelirse bende geliyorum bora abi ama oto ile çocuklar hanım ailecek.
Günaydın hepinize...
Muttalip geçmiş olsun.
Erhan hoşgeldin.
Ozan Reşatbey de benim evin yanında yıkamacı var Yeni Dizayn Oto Kuaför Face de sayfası adresi de var.
Zaten açarsan kendi VFR'nin fotolarını da görürsün...
Tabancayla sıkar mazotu hem grenaj sökmeye gerek kalmaz...
günaydın adana mt vede bizi takip eden tüm dostlara günaydın.iyi bir haftasonu geçirmemizi diliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)