Günaydın dostlar hayırlı haftalar olsun hepinize Ozan ım egzoz sevdası baslamıs desene
Günaydın dostlar hayırlı haftalar olsun hepinize Ozan ım egzoz sevdası baslamıs desene
Ahmetim seste sıkıntı yok. dün egsoz ayağımı yaktı. bot olmasına rağmen iyi hissettim sıcağı. oraya bi koruma demiri ister sadece.
Murat Hocamla Muzaffer Abinin ayakları küççük olduğundan problem yaşamamışlar belli. Ayağı böyük olanın sıkıntısı da böyük oluyor
HİÇBİRŞEY DÜŞÜNMEZSEN BAŞINA HİÇBİRŞEY GELMEZ.
pardon hacı robocop olacaktı.
Yarasa kılıklı bir müşterim geldi ondan kafam karıştı demekki.
Motorumu bi aksilik cikmazsa ayin 28 i cumartesi gunu adana dan teslim alacağım xz250rm meraklisi varsa servisin bilgilerini verdiklerinde paylasirim adresi gelenlere benden tatli hobaaa
---------- Post added at 16:25 ---------- Previous post was at 16:13 ----------
Eveeet motoru adana özkan motora gonderiyorlar ve xz250rm nin en az önümüzdeki 5 aydaki son sahibi benim fabrikadan çıkışı rica minnet yapılmış
Alayim da hikayesini bile yazarim peeeeh
günaydın dostlar.
Günaydın herkese hayırlı işler ve de mutlu günler diliyorum
Günaydın millet
Aranızda doktor olan var mı, boğazım yutkunurken ağrıyor. Ne yapmam lazım
Birader,
Doktor değilim ama;
Ilık ötesi 1 bardak suda 1 adet aspirin erit, biraz limon sık, mümkünse 1 kaşık bal ekle yavaş yavaş iç.
2 saat sonra aspirin eklemeden tekrarla. Faydası olacaktır.
Baktın işe yaramadı, doktora müracaat
---------- Post added at 08:45 ---------- Previous post was at 08:42 ----------
hayırlı günler,
hayırlı işler diliyorum arkadaşlar.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın herkese...
Muzaffer abi baktın olmadı. Yusuf abimin dediğini birde gripin ile dene...
İlginize teşekkür ederim ama doktora bir muayene olim, fayda etmezse sizin dedikleriniz yapacam
Sağol bilader, şimdi muayene oldum, faranjit olmuşum antibiyotik ve ağrı kesici yazdı, bol bol tatlı ye dedi doktor
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)