Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
kardeş geçmiş olsun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar...
Gurselin getirdigi sucuga laf yok..Ama bu havalar icin ayni seyi soylemek mumkun diil...
. gökmenim geçmiş olsun .bende aynı dertten müzdaripim 30 sene sonra ilk defa igne vuruldum bugün daha iyiyim akşama ben gidip arkadaşlara bulaştırayım.saglıcakla kalalım.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
merhaba arkadaşlar motoru aldım ancak açıkçası ilk motorum ve başlangıç için biraz büyük geldi bana bu nedenle satacağım sanırım gözümü korkuttu yada ders alabileceğim bir yer varsa tavsiye ederseniz olmazsa biraz ders alıp öyle deneyim
günaydın ADANA MT.akşam ki toplantı yine harikaydı.
siz yine de acele etmeyin,alışırsınız.motosiklet sürüş eğitimi veren arkadaşlarımız var.
saray fırınını geçince groseriye gelmeden şekerbank üstü çekme kat.taner bey var.tel:532/2846544 benim ismimi verirseniz daha iyi ilgilenecektir.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Gunaydin arkadaslar...
Fatih abi tesekkur ederim,sana da gecmis olsun...Hepiniz saglicakla kalin...
Hayırlı sabahlar,
Hayırlı işler arkadaşlar,
günaydın hayırlı sabahlar.her ne kadar tatlı olmasada şeker gibi insanlarla çok tatlı muhabbet ve sohbetle bir çarşamba toplantısı daha geçirdik.allah muhabbet ve sohbetimizi bozmasın saglık,para ve mutluluk sizinle olsun.hepinizi öpüyorum.
Günaydın hepiciğinize...
Genç dedi atlamak istedim iyi aksamlar abi
Günaydın sevgili dostlar, hayırlı günler diliyorum.
iki gün boyunca ben yokum artık buralar sizlere emanet, ehh bende
hepinizi temsilen elimden geleni yapacağım
görüşürüzzzz.,,,,,,,,,
günaydııııııııın.
eee hadi sana kolay gelsin edip.
günaydın hayırlı cumalar.
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)