öncelikle herkese merhabalar yarın bir keewey land cruiser 250 alıyorum inşallah piman olman varmı aramızda başka land cruiserı olan arkadaşımız deneyimlerini dinlemek isterim
Cine bulaşma derim şahsımca
valla hocam açıkçası öyle büyük bir bütçem olmadığından dolayı mecburen çin alıyorum ama en azından keewey için kötü değil dediler fiyatıda uygun olunca anlaştım bende yoksa bütçe uygun olsa drag star alırdım :D
günaydın dostlar,akşama görüşmek üzere.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Bizde geliyoruz toplantıya tatlı falan varsa diye haber veriyorum :
Günaydın Adana..
Tüm ekipmanlarım tamam, dün motoru sipariş etmek için aradım İskenderun bayisini geldiğimde motor elime geçsin zaman kaybetmeyeyim diye ama distribütörde motor kalmamış bildiğin motor yok :( Ne zaman geleceği hakkında da bi bilgi vermiyorlar
gelir gelir yılbaşından sonra.
gunaydın millet
aksam 6:00 da istanbula gidiyorum toplantıya katılamıyacagım. size iyi eglenceler
bu yılın son toplantısı
merhaba arkadaşlar.
akşam toplantıda görüşmek üzere
Merhaba dostlar,
iki gun onceki saglik bilancom;
40 derece ates + 1 sise serum+12 kapsul igne = yorgan + dosek..
Su anda biraz daha iyiyim...Aksama katilamayacagim,size keyifli sohbetler...
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)