İyi günler. Hayırlı Cumalar hepinize...
İyi günler. Hayırlı Cumalar hepinize...
hatta gücelleme yapalım
O RH (+):koluman muzaffer,bora,banat yusuf,kenan(kozan),fuat,edip,taha(kozan),şenol şener,
0 RH (-):ahmet(sailor),dr murat,Mesut
A RH (+):fatih abi,ybr yusuf,ozan,murat hoca,recep albay,doğan,ali komser,
A RH (-):abdullah,
B RH (+):gökmen,ahmet hüdürefe,er6 fuat,onurcan,
B RH (-):
AB RH (+):bahadır,aral,
AB RH (-)
bende ekledim 0-
Durgun Denizlerde İyi Denizciler Yetişmez.
Mesut bende tam seni sölicektim =)
Son hal
O RH (+):koluman muzaffer,bora,banat yusuf,kenan(kozan),fuat,edip,taha(kozan),şenol şener,
0 RH (-):ahmet(sailor),dr murat,Mesut
A RH (+):fatih abi,ybr yusuf,ozan,murat hoca,recep albay,doğan,ali komser,yunus,
A RH (-):abdullah,
B RH (+):gökmen,ahmet hüdürefe,er6 fuat,onurcan,
B RH (-):
AB RH (+):bahadır,aral,
AB RH (-)
Boyle bir organizasyona katilabilecek herkesi toplayalim oyleyse.. hatta bi ara adana mersin antep hatay bulusmasi yapilmisti bikac yil önce digerleri ile de goruselim güzel bi organizasyon olur bence.. Kizilayla görüşülür organizasyon haftasonu olacakda olsa bi tır getirtiriz
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Arkadaşlar iyi akşamlar başkanim hatay motosiklet kulubunden bi abimize mesaj attim bahsi gecen organizasyon hakkinda. Katilmak isteyeceklerini soylediler isin rengi belli olmaya baslayinca tahmini katilimci sayisini vereceklerdir. Mersin baskani ile de gorusmek lazim tabi hizli hizli yapmayalim bu gorusmeleri bende orda olmak istiyorum
günaydın ADANA MT.nin PTT.yapacak motırcıları.
günaydında yarın güneşli dostlarım duyurulur.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Gunaydin dostlar. herkes afiyettedir insallah. ptt siz bir hafta sonu gecirmenizi diliyorum =)
Merhaba arkadaşlar,
Sulu bir hafta sonunda keyifli PTT ler diliyorum.
Baskanim dyn servisin dedigine gore hararet musoru ariza gostermis bilgisayara baglayinca. buyuk ihtimalle hararet musoru dedigi sey motor sicaklik sensoru ets. Ben zaten paylasmistim o sensorle alakali sorun videosunu.parca dun aksam geldi. bugun deneyecekler. dukkani kapatinca oraya gidicem bende. Bu da olmazsa motoru acicam dedi. zaten motoru acicak olsa 20 gunden asagi toplayamaz. bu defada tamir suresi doldugundan urunun iadesini talep ederim garanti kapsaminda
hadi hayırlısı bakalım.
Iyi günler arkadaşlar vede iyi ptt ler
Eveeet çinden siparişini verdiğim kargolar gelmeye başladıı kask ofise gitmiş ve orjinal ürün şimdii gelsin montla eldiven :D
eee hadi hayırlı olsun kardeş.ALLAH test ettirmesin.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)