tatlılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr akşama bol katılım olmayacak gibi hissediyorum kalan tatlıları ganimet olarak almayı düşünüyorum. malumunuz misafirlerim var onlarda nasiplensinşimdiden kesenize bereket kazasız sürüşler dilerim hayırlı uğurlu olsun yiğidolar.
şu sebeplerden mütevellit;
1. İki senedir motorsuzum gınaa geldi biran önce kavuşmak istiyorum
2. Motorun rodajını uzun yolda yapmak istiyorum şehir içinde rodaja uğraşınca motor genelde sağır oluyor
3. E bize de eğlence gerek :D
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
bencede kozan pazar günü ciger işini organize ederim: mrgreen:
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Muzaffer abi ben şimdi dediğin yerde eliyin artığı ciğer yiyorum canın istiyor ise paket yaptırayım
Teşekkür ederim Muzaffer (Ninja) abi... Emeklerin yardımın için de teşekkür ederim.
Murat hayırlı olsun yeni motorun..
Arkadaşlar aniden gelen misafirim den dolayı ben bu hafta gelemiyorum murat hocam sağolsun bu hafta sizleri tatlısız bırakmayacak kısmet olursa haftaya da ben sizi tatlısız bırakmam iyi sohpetler dostlarım
Merhaba Yunus bende bu aralar Erzindeyim ve burda endurocu bulamadım. Gelirsen haberleşelim. Parkurlar güzel ama arkadaş yok
Arkadaşlar,
daha işleri bitiremedim. Sizlere tetlılı tatlı sohbetler.
Afiyet olsun.
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
günaydın dostlar.
DUYURU
c.tesi günü,TÜRK CHOPPERS'ın klübünün binasının açılışı var.gitmek isteyen arkadaşlar,c.tesi günü saat 12.00-12.30 da ADANA MOTOR'da olmaları rica olunur.
DUYURU
hava şartları izin verirse,pazar günü KOZAN'a ocakbaşında ciğer yemeye gidilecek.oradan da DAĞILCAK'ta çay içilecek.günler kısa mesafe yakın.lütfen katılmak isteyen buraya yazsın yada haber versin.
BULUŞMA YERİ:ceyhan tarafı MOLA TESİSLERİ
BULUŞMA SAATİ:8.30
KESİN HAREKET SAATİ:9.00
KATILIMCI LİSTESİ
-koluman muzaffer
-ybr yusuf
-ümit
-hüseyin dayı
-gürsel
-
-
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
Hayırlı günler.
Hani tatlı ziyafetinden hiç fotoğraf yok mu
KATILIMCI LİSTESİ
-koluman muzaffer
-ybr yusuf
-ümit
-hüseyin dayı
-gürsel
-kenan sağlam
-
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)