merhaba hasan ben buralardayım motorun işi bitti.eksoz takıldı bütün balatalar degişti.ammavelakin yagmurlar başladı sefasını sürmeyi daha sonraya bıraktık.ahada öyle annayacagın.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Heee Muttalip her hafta datlı var. Sen bu haftayı sav hele bi görek ne geliyo ne gidiyo biz de getiririk datlı lokum gurban olsun size...
Tatlı çok olucaksa saklama kabıda getirek mi
Arkadaşlar Edip Ukraynadan döndümü haberi olan varmı ? Döndüyse yarin ona tatlı yedirmeyin yoksa geri gider
Muzaffer abi bu tatlının çokluğunda edip abi yetişir ise vay gele edip abinin başına artık bir rusya oda yetmez üstüne bir romanya olsun der herhalde bu da aynı çek 1,5 acılı olsun gibi oldu ama idare ediver'in işte
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Muttalip bak herkes saklama kabı falan getirecekmiş. Tatlıcıyı Green Garden'a getirek bari de orda döksün şireyi.
Arkadaşlar,
Gurup olarak şeker hastası olunacak bu gidişle,
Arada bir farklı menüler düşünün yahu.
Bu arada yarın seyahat de olacağım için katılamayacağım.
Tatlı hakkımı en iştahlınıza devrediyorum.
Şimdiden keyifli sohbetler diliyorum.
Hayırlı akşamlar,
Tr ye gelip motorlandiktan sonra hatay a kunefe maceralarinada bekleriz artik hatay mt de iş yok size sariyorum bende )
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
Abi yesiloba sanayine gelen tatlici yusuf usta vardi reno12 arabasiyla satis yapiyor onu bulun siz hem 10 numara yapiyor hem istediginiz yere gelir
Yusuf abi,
iyi yolculuklar, yine ben geldim ve gidiyorsun,
Murat Hocam, hayırlı olsun kazasız belasız bin200
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Yaw Oğuzcum bin200 olsa iyi... bin200otuzyedi...
Röraydın Adana
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
günaydın dostlar,akşama görüşmek üzere
Tüm arkadaşlarıma günaydın,
Abi ukraynadan bedenim döndü de aklım sanki orada kaldı gibi tatlı yemeye de çok ihtiyacım var aslında
malum enerji kaybına iyi geliyor
Muttalip motorun hayırlı olsun güle güle bin allah kaza bela vermesin. Aman tatlıyı çok getir bak çok ihtiyacımız var.
Bu arada kaçırdığım bir şey var galiba Murat hoca da mı motor aldı?
günaydın dostlara vede dost kalmasını bilen adana mt,nin nezih motırcıları.akşama görüşmek üzere.buradan degilde motorunu akşam hayırlarım muradım.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın herkese...
Edip bidaha giderken öyle yerlere beni de götür. Bak bırakıyon buralarda başı boş motor alıyom ben de. o da 1 tane olsa hadi neyse... 2
Fatih abim akşama dinleriz hem two brother'ın sesini
Arkadaşlar bizim grup bu "two brothers" (iki kardeş) egzozlarını çok sevdi. Anlamından dolayı olsa gerek.
Akşam görüşmek üzere...
Günaydın ciğerflerim, bak ciğer diyince aklima ne geldi; kış geldi bir ciğer keyfi yapsak nasıl olur
Şu an bu konu içerisinde 68 kullanıcı var. (0 üye ve 68 misafir)