Günaydın
Hayırlı işler
günaydın dostlar,iyi bir hafta olması temennisiyle.
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar olsun.
Günaydın Adana MT üyeleri hayırlı haftalar diliyorum
Mutalip yeni motorun hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin bir iki resim koysadın bakardık
Günaydın dostlar,
hepinize hayırlı haftalar olsun,
Muttalip kardeşim yeni makinen hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
Gunaydin dostlar,herkese iyi bir hafta diliyorum...
Biraz gec de olsa tum ogretmen arkadaslarin gununu kutlar,kendilerini ozgur bir sekilde ifade edebilecekleri,yasam kosullarinin iyilestirildigi,mutlu ve saglikli nesiller yetistirmelerinin ancak huzurlu ve demokratik bir ulkede mumkun olacagi gerceginin bilinciyle tekrar saygilarimi sunarim...
Muttalip, yeni motorsikletin hayirli ugurlu olsun,kazasiz belasiz surusler diliyorum arkadasim...CBF 1000 & VFR 800 kapismasi derken Diversionlar ikiledi bu arada...
Günaydın dostlar.
Öğretmenler günü dolayısıyla güzel dilekleriniz için tüm öğretmen arkadaşlarımın adına teşekkür ederim.
Muttalip tekrar hayırlı olsun. Two Brothers'in sesi çok güzel beğendim...
Iyi günler arkadaşlar hepimiz iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle Iyi dilekleriniz için hepiniz e ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allah hepimize kaza bela göstermesin daha iyileri sizlerin olsun amin evet yine bu hafta tatlı lı bir çarşamba toplantısı bizleri bekliyor gibi görünüyor
elleri öpülecek siz öğre tmenlerimizin öğretmenler gününü canı gönülden kutlar vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin
Herkese selamlar,
uzun zamandır giremiyorum.
işler epey yoğun yılbaşına kadar böyle,
alan satan herkese hayırlı olsun
görüşmek üzere
Herkese gunaydin. Bugun cok guzel gecsin hepimiz icin.
günaydın millet.
günaydın adana mt.
Günaydın AdanaMt. En güzel günler sizin olsun keyfiniz de bol olsun
Murat hocam bu arada yeni profil resmini beğendim. Cİkis olmuş Motorumu değiştirecen yoksa
Ahmet senden de bişi kaçmıyooo haaa...
Doktorumla takasladık motorları.
e HAYIRLI OLSUN O ZAMAN NE DİYEK :d
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)