[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Tüm öğretmen kardeşlerimizin öğretmenler gününü kutlar,
Kutsal görevlerinde başarılar diler, gelecek nesillerimizin sorumluluğunun
Omuzlarında olduğunu hatırlatır, bu zorlu görevde güç ve sabır dilerim.
evet arkadaşlar bende bora başkanımın dedigi gibi bende bir cılgınlık yapıp diversion lu oluverdik vatana millete hayırlı olsun bakalım...
---------- Post added at 01:25 ---------- Previous post was at 01:22 ----------
vay yusuf abim sende benim gibi uykun mu? kactı gece gece
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
İyi geceler. Teşekkürler Yusuf abi...
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü Yusuf abimin dileklerine katılarak ben de kutluyorum.
Muttalip hayırlı olsun. Keyifli sürüşler,geziler...
teşekkürler murat abi daha iyileri senin olsun bu arada tüm ögretmenlerimizin ögretmenler gününü canı gönülden kutlarım
Günaydın adana mt, öğretmenlerin günü kutlu mutlu mübarek neyim olsun
ayrıca bizim oralarda böyle bi aparat bulabilme şansımız varmıdır? usb ve çakmaklık girişli su geçirmez.. Bulunabiliyorsa fiyatı nedir bilgi verebilirmisiniz?
günaydın dostlarım,nasıl dediğim gibi bugün PTT günü.
tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.
muttalip hayırlı olsun kardeş,ama fotoları görmek istiyoruz.
yunus kardeş,senin fotoyu yüklediğin site olan,aliexpresten bulmak mümkün,işte linki:http://www.aliexpress.com/item/-/113..._US_2013-11-23
abi aliexpress den buldum zaten de bizim oralarda da bulunabiliyorsa 30 40 liraya memleketten almayı tercih ederim
ırak a gelin burda hava güzel :D
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Günaydın millet
İyi dinlenmeler
---------- Post added at 09:29 ---------- Previous post was at 09:27 ----------
Muttalip
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileği ile
Adanalıyım ama denizlide yaşıyorum yaza doğru geldiğimde gezi olursa sizlerle tanışmak isterim. Saygılar.
günaydın adana mt
bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum
mutttalip hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
iyi günler dostlarım tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum... başkanım foto yüklemeyi malesef ki beceremiyorum cok iyi bir pc kullanıcısı degilim.
Evin duvar kağıdını ancak bitirebildim...bende geçte olsa tüm öğretmenlerin öğretmen günün kutluyorum, Allah başımızdan öğretmenlerimizi eksik etmesin
Dunyanin En Degerli Varliklari Olan Siz Ogretmenler! Bugun, Turk Ogretmeninin Seref Günüdür. Ona Olan Saygiyi Yenileme, Onun Yüceliğini Anma Günüdür. Böyle Anlamlı Bir Günde Hepinizi Sevgiyle, Candan Kutluyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------
Satılık Hyundai ix35 -2011 model üstü Cbf -600 ayda cbf 1000 takaslı...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-2012-full-plusfull-nokta-kusurusuz.cok-temiz-cam-tavan-17500km-apa-144933142/detay
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)