Günaydın ağalar
abi telefonunu hatta mail adresini de buldum da mail attım cevap vermedi yurtdışında olduğum için arayamıyorum şuan.. Bu apachi nin adana yetkilisi camgöz olarak görünüyor onroad 250 cc 4v motor getirecekmi peşinde kaça veriyor falan gibi bilgiler lazım
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
ulaştım ve ne yazıkki getirmeyecekmiş camgöz istediğim modeli :(
bugün tarihi birgün arkadaşlarbora beyin kuyruk doğrultma tatlısı yenecek katılımın iyi olacağı kanısındayım.şimdiden kesesine bereket tekrardan hayırlı uğurlu olsun tekeri düz bassınbu anı ölümsüzleştirmek için bol resim çekilmesi kanağatindeyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
sende birdenesende görsek bakalım nasılmış
kızı kolda fazerı yolda severim.
bende tekrar teşekkür ederim.
var kıl çadırındakiler.
Çok güzel bir çarşamba toplantısı idi bora başkanım tekrardan hayırlı olsun tatlı içinde teşekkürler kesene bereket
Başkanım tekrar hayırlı olsun kesene bereket. Keyifli sürüşler...
Toplantı harikaydı. Tüm dostlara iyi geceler...
günaydın dostlar,hepinize dün akşam ki katılım ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.ALLAH hepimizin gönlüne göre versin,tekerimize taş değmesin.
Günaydın millet
Bora Abi allah kazasız belasız iyi günlerde güzel virajlarda yatarak sürmeyi nasip etsin,tekerine daş değmesin Ağzımızın tadı hiç bozulmasın inşallah herkese keyifli bir gün diliyorum
Gunaydin dostlar,hayirli persembeler...
Baskanim, tekrar hayirli ugurlu olsun,kazasiz belasiz surusler diliyorum.Agzimizin tadina layik, cok keyifli bir toplantiydi...
Hersey gonlunuze gore olsun...
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler olsun.
Toplantı resimlerinden bir kaç tane ekleyin bari görelim.
Bora başkan kesene bereket, Allah kaza bela göstermesin.
Hayırlı uğurlu olsun.
Gūnaydin herkeze Istanbuldan
Bora abi ellerine sağlık kesene bereket
Şu an bu konu içerisinde 57 kullanıcı var. (0 üye ve 57 misafir)