Hayırlı sabahlar,
Hayırlı işler,
Herkese mutlu bir gün diliyorum. Sıkıntısız, stressiz ve en önemlisi sağlıklı günler diliyorum her daim
Muzaffer abi merhaba, haftasonu gezinize imrendim özellikle rakı balık olayına, hayırlısıyla sağ salim döndünüz. Viraj fotolarında güzelmiş!
Abi benim bir garaj sıkıntım var. Yüksel le konuştukta sen yaptırmışsın galiba. Elinde görsel varsa paylaşır mısın lütfen, nerede yaptırdığın konusunda da bilgi verirsen sevinirim.... Saygılar...
günaydın dostlara vede dost kalmasını bilenlere.
hocam çizim becerin varsa boyutları çıkarıp sac malzemeyi kendin alacak olursan sanayiden kaynakçının biriyle anlaşarak daha ucuza kapatabileceğini düşünüyorum
herkese günaydın adana mt,nin uykucu motorcuları.
günaydın.eveeeet bir çarşamba daha geldi,akşama görüşürüz.
Hayırlı sabahlar,
Kısmetse akşama görüşürüz.
Günaydın herkese...
Datlı vamı datlı...
eveeeet var.
yeşiloba sanayide ikinci el 3X2 bulabilirsin sanki. Hadi hayırlısı
Ayrıca röraydın arkadaşlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------
Bu arada bugünlerde camgöz e uğrayacak kimse varmı?
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
herkese günaydınlar.
Hayrola Yunus? tlfn lazımsa verebilirim.
bende vaktiyle garaj işi için 2. el konteyner araştırdım çok para istiyorlar.özelliklede çok yer kaplamaması için pikap arkası gibi şeylere de bakmıştım ama yinede tahminimden çok istediler.fiberglas büyük bekçi kulübelerine bile bakmıştım.yer olarak da,hipodroma giderken hyundai plazaya gelmeden sağda böyle şeyler satan bir yer vardı.ayrıca tabiiki ap.yönetiminden izin almak gerekiyor.
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)