İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
sevgili arkadaş hepinize hayırlı bol kazançlı bir hafta diliyorum.
Gezi çok güzel olmuş resimlere baktım şahane pozlar var, katılamadığıma birkat daha pişman oldum üzüldüm.
muratım hani benim viraj fotolarım?
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
yunus kardeş,ne yapacan apache yi.gel sana benim motoru vereyim.HYOSUNG,30 HP,çift silindir DOHC motor(üstten çift egzantirikli),2010 model,enjeksiyonlu,16.300 km.de.fotolarda gördüğün hali ile.lastikleri 4 aylık MICHELIN,alarm,extra çakmaklık,çanta demiri ve 45 lt.çantası,sırt dayama pedi,çamurluk uzatmasına varıncaya kadar var.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
kendimi dağlara vuracam bora abi :D ben alırsam yazık olur senin motora senin elinden çıkma bi motor almak isterim en azından temizliğinden şüphe etmem ama amaca uygun değil
o zaman acilen eşe dosta tavsiye ediver kardeş.
Iraktayım abi işin bitmesini bekliyorum pazarlama benim işim yoksa geldiğimde satılmamış olursa hemen piyasaya atarım ben onu
tamam kardeş
Yeşilovacıkta amcam Mustafa Telli'nin çektiği resimleri de sayfada paylaştım.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3205988
Gezi başlığına bir kaç tane fotoğraf ekledim. Yerler yaş tam olarak doğru konumlanamamışım ve telefonla çektim ama olsun güzel kareler...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3205988
pırıl pırıl bir güne günaydın dostlar.
Günaydınlar. on numara bir gün olsun.
Günaydın cümle aleme......
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)