Mutlaka. Yine de 1dklik katilimim oldu
kafile döndü ozancım kazasız belasız bir geziyi daha bitirdik.allah dirligimizi vede birligimizi bozmasın.kalbimizden gurup arkadaşlarımıza olan sevgimizi azaltmasın.katılan herkese sonsuz teşekkürler. (ozan sen gelmedin ama amcan geldi )
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------
hüseyin dayıcım sen neredeydin. oradaki sofrayı görünce bize kızma senin yerinede götürdük inşallah bidahaki sefere..
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
çok şükür sağ salim döndük.
Sorunsuz dönmenize sevindim
Motor alana kadar fotolarla idare edeceğim
Gezi resimlerini bekliyoruz
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
evet gezi fotoları eklendi http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3205988
Muradim beraber nikah derken!!!
günaydın dostlar,iyi haftalar.
Günaydınlar.. Bereketli bir hafta olsun.
günaydın dostlar iyi haftalar
Yine güzel bir gezinin ardından sağ sağlim döndük
Bu mükemmel gezide emeği geçen herkese teşekkürler
Alıntı ALPEMİR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Adana mt ye ziyaretleri için Yeşilovacıktan sevgiler,Yine bekleriz...kazasın belasız yollar...
günaydın hayırlı bir hafta olması dilegiyle.alpemir dostum bizde adana mt olarak yeşilovacık,a vede lokantacı yakup kardeşimize gösterdigi yakınlık ve müsafirperverlikten ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.allaha emanet olunuz.
Paylaş
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
günaydın herkese, iyi haftalar
Fuat abi kolay gele...
harika gezi olmuş emeklerinize sağlık BORA sonunda MURADINA erdin hayırlı ugurlu olsun. kazasız sürüşler dilerim..artık bu hafta kuyruk doğrultma merasimi sana yakışır BAŞKANIM.geleneksel çarşamba toplantımız sayende bir haftaya daha TATLI ile gireceğiz yuppiiiiiiiii..ayıp olmazsa özel isteğim olacak mümkünse köseden sıcak olarak alırmısın daha leziz oluyorda
Gunaydin,herkese iyi haftalar...
Baskanim eline saglik...Harika bir grup,harika bir gezi ve tum bunlari belgeleyen harika fotolar...
Muzaffer,bir sonraki benzin indirimi ne zaman acaba...
Günaydın AdanaMt. Gezi her zamanki gibi çok güzel olmuş. Paylaşımlar için teşekkürler.
Bu arada Murat hocam Maşallah iyileşmişsin
Günaydın hayırlı haftalar herkese...
Başkanım fotolar için teşekkürler. Tekrar hayırlı olsun akşam bendeki fotonuzu paylaşırım...
Recep abi FJR 1300 alabilirsem uzuuuuuun bir süre değiştirmeyim diyorum nikah olayı bu sebeple...
Ahmet teşekkür ederim çok iyiyim gezi de harika oldu dizime de iyi geldi...
Günaydın arkadaşlar adana mt bu arkadaşı tanıyan yada bu modeli deniyen warmıdır aramızda acep?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-cross-ve-enduro-2013-model-142923764/detay
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)