Günaydın dostlar.
günaydın adana mt
Günaydın tüm dostlara,
Akşam görüşmek dileğiyle iyi çalışmalar.
Tatlı şölenli bir toplantıyı daha kaçırdım
Kısmet bir sonrakine
günaydın dostlarım.yine mükemmel geçen bir toplantıda,genelin aldığı kararla,bu pazar,kamp yaptığımız yerde(YEŞİLOVACIK),deniz kenarındaki lokantaya balık yemeye gidilmesine karar verildi.yine susanoğlu'nda çay molası ile devam edecek yolumuz 203 km.mesafededir.hava açık ve 25 derece olacaktır.
BULUŞMA YERİ:MOLA TESİSLERİ
BULUŞMA SAATİ:08.00
KESİN HAREKET SAATİ:08.30
mekandan kareler:
listemiz şöyledir:
1-ben ve eşim
2-koluman muzaffer ve eşi
3-fatih abi
4-edip ve eşi
5-hüseyin abi
6-murat hoca
7-recep albay ve 3 arkadaşı
8-ceyhandan mustafa ve ergün
9-ybr yusuf ve ibrahim
10-muttalip ve ailesi
11-gökmen ve eşi
12-ozan
13-gürsel ve eşi
14-636 mustafa ve eşi
15-ahmet hüdürefe
16-
lokantaya bildirileceği için,gelmek isteyen arkadaşlarımız lütfen haber versin yada buraya ekleme yapsınlar.
Hayırlı sabahlar,
Hayırlı işler,
Hafta sonu için şimdiden keyifli sürüşler diliyorum.
Günaydın hayırlı işler bol kazançlar...
Günaydın arkadaşlar. hayırlı işler bol kazançlar.
günaydın aklı selim kalbi sevgi dolu demir atlı şovalyelerime.allaha emanet olunuz.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
murat kardeşime gelsin.
Günaydın millet
Şok şok şok SON DAKİKA HABERLERİ "Adanada pazar günü Motosikletciler için benzin 2.5 TL olacak" duyduk duymadık demeyin bunu değerlendirin
Günaydın AdanaMt. Geziye gidecek olanlara şimdiden iyi yolculuklar diliyorum
Geç olsunda güç olmasın mesutum. Garanti belgesi çok uğraştırdı beni yoksa biterdi şimdiye. Ama herşeyde bir hayr vardır kanaatindeyim. Sağolsun arkadaşlarda elinden gelen yardımları yaptılar. Buradan hepsine teşekkürlerimi iletiyorum. Özellikle de Hüseyin dayıya. Sağolsun motor İsmail ustanın oradayken gelip gidip yokladı. Parça denemek için İsmail ustayı almış götürmüş parça alacağı yere.
-Ozan'ıma da çok teşekkür ediyorum garanti belgesine kaşe vurulması için Tarsus'a gitmemiz gerekti , sağolsun üşenmeden gocunmadan gittik geldik.
-Abdullah kardeşim o da sağolsun iş yerime geldi, ver belgeleri ben götürürüm dedi...
Daha sayamadığım bir çok şey. Sağolsunlar kendi motosikletleri gibi sahip çıktılar , derdine düştüler, her gün aradılar.
Hepinize tek tek Teşekkürlerimi sunuyorum arkadaşlar. Sağolun var olun
Şimdi konunun ana fikrine gelecek olursak Çok yazdım :p
Ama bu arızadan dolayı dostluklarımız daha da pekişti. Bir motosikletin değeri ölçülebilir ama zor durumlarında dostlarının yanında olmasının değeri paha biçilemezdir.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)