Evet dostlar servisten cevap geldi beyin arıza vermiş bugün garanti belgesini götürüp işlemleri tamamlayacağım. Allah'ın izniyle 1 hafta içerisinde motosikletim elimde olacak
Evet dostlar servisten cevap geldi beyin arıza vermiş bugün garanti belgesini götürüp işlemleri tamamlayacağım. Allah'ın izniyle 1 hafta içerisinde motosikletim elimde olacak
hadi hayırlısı bakalım.
Bugun Abdullah, Taha ve Ben guzel bir gezi yaptik Ceyhana. Ceyhanda aramiza Kozandan Erkan ve Ceyhandan Cihan da katildi. Burak Hocayla cay ictik sonra Mustafa Abi yi ziyaret ettik. Vakit olunca Yumurtaliga gectik. Hava ve deniz mukemmeldi. Sagsalim kazasiz belasiz evimize donduk. Resimleri Abdullah paylasacak.
Motorun arızası tespit edilmiş. Kafayı yemiş motor Beyin değişecek. Usta eğer stoklarında varsa perşembe ya da cuma günü motosikleti teslim edecek inşallah
müthiş keyif aldığım gezilerden biriydi yapımda emeği geçen herkese teşekkürler
az kaldı ozaman kardeşim çok güzel ve eğlenceli bir geziydi...kardeşlerime teşekkür ediyorum resimler geliyor inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
resimleri ekledim...olduğu kadar,ilk defa konu açıyorum vurmayın :D
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3200404
cbr 250nin üstünde olduğun resim çok iyiydi abdullah abi bence sen cbr 250'ye geç biran önce pek uyumlusunuz
günaydın ADANA MT.BUGÜN 10 KASIM
Gunaydin dostlar
Atam ruhun sadolsun!
Şimdi geldim Ankara'dan... İyi akşamlar hepinize... Anca yazabildim.
Atam seni unutmadık... Ruhun ŞÂD olsun...
İyi akşamlar dostlarım,
ATAMIZIN 75. ÖLÜM YILDÖMÜNÜ SAYGI İLE ANDIK
yarın yeni bir haftaya hayırlısı ile başlayacağız.
günaydın,hepimize iyi bir hafta olsun.
murat hoş geldin kardeş.
Günaydın arkadaşlar
Sağlıklı, bol kazançlı bir hafta diliyorum.
Murat hocam hoşgeldin.
Günaydın Adana MT. Güzelliklerle dolu, sağlıklı, mutlu ve kazancı bol bir hafta geçirmeniz dileği ile
Günaydın AdanaMT...Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle
Murat Abi hoş geldin sefa getirdin....
Ahmet az kaldı lem sayılı günler
Herkese günaydınlar. On numara bir hafta geçirmemiz dileği ile...
Günaydın herkese...
Hayırlı uğurlu huzurlu bol kazançlı haftalar olsun...
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)