Olurmu canım, "Abi beyaz renk cbf1000 alırsam sana karşı ayıp olmaz değilmi" dedi, "ne demek gurur duyarım" dedim Bundan daha güzel birşey olabilirmi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
arkadaşlar,ilginç bulduğum için paylaştım.özellikle sonuna doğru daha da ilginç oluyor.
http://www.samanyoluhaber.com/web-tv...-video-haberi/
HİÇBİRŞEY DÜŞÜNMEZSEN BAŞINA HİÇBİRŞEY GELMEZ.
ozan abi cbf 1000 sana hitap etmeyecektir sen illa performans isticen bu motordan eninde sonunda yani az çok tanıttın kendini cbf olmaz sana.al bir zzr 1400 dahada motor değiştirmeyi düşünme ama önce eğitimini al
Muzaffer Abi o at nalını taktığında gezilerde senin önünde gitmem bilesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------
Taha Zzr 1400 e en güzel Hüseyin Dayı biniyor onu seyretmekle yetinmeyi tercih ederim
HİÇBİRŞEY DÜŞÜNMEZSEN BAŞINA HİÇBİRŞEY GELMEZ.
Taha unutma atalarımız ne demiş hızlı koşan atın.. ha pardon hızlı giden motorun plakası okunmazmış
ozan abi yavaş sürücü değil ilerde keşke dicek hatta satacak daha hızlı birşey alayım dicek.aha yazdım buraya dicekk çarşamba günü gördüm yani nasıl gittiğini
Ozan sen Tahaya bakma, bizim alet 250 km/h çok rahat görüyor. yeterde artarda
İyi akşamlar arkadaşlar,
Gökmen,
VFR 800 güzel duruyor.
iyi akşamlar arkadaşlar... Şimdi yola çıkarım Ankara'ya ziyaret maksatlı... Çarşamba toplantıya da tatlı getireyim başka getiren varmıydı bilmiyorum ama... Jant çanta boyatma diz kırma tatlısı...
Bu arada Yeni VFR800 çok hoşuma gitti. Karizmatik olmuş sadece egzozu küçültüp (şu pegin yanında bitenlerden) bi de füme ön cam takıcaaan tamam...
Yarin taha abdullah ben ceyhana gidip gelcez. Maksat degisiklik olsun.
Günaydın dostlar. En güzel günler sizin olsun
günaydın dostlar,hepinize iyi bir hafta sonu olsun.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)