Gunaydin arkadaslar...Iyi haftalar,bol kazanclar...
Gezi grubunun keyifli bir sekilde kazasiz belasiz, sag salim donmesine sevindimHosgeldiniz...
Gunaydin arkadaslar...Iyi haftalar,bol kazanclar...
Gezi grubunun keyifli bir sekilde kazasiz belasiz, sag salim donmesine sevindimHosgeldiniz...
Çok güzel geçti çok şükür kazasız belasız döndük organize eden edip abime çok teşekkürler birdahaki gezide buluşmak dileğiyle...
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir ayın ilk haftasında her şeyin dilekleriniz doğrultusunda olmasını diliyorum.
Hayırlı günler hayırlı haftalar arkadaşlar gezinizın güzel geçmesine ve sağ salim dönmenize sevindim eeee yediğiniz içtiğinız sizin olsun bişe dediğimiz yok hani fotolar biraz baksak ta ağzımızın suyu aksa
ee bu fotoları yüklemek o kadar kolay değil,bilen bilir.fotolar henüz elime ulaştı,iş yerinde işlerden fırsat bulunca yükleyeceğim.
arkadaşlar başlığı açıp,fotoları yükledim.gezi fotoları burada:http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3195941
Hayırlı haftalar herkese...
boracım eline koluna saglık.evet beyler işte gurup işte gezi varsa bir benzeri domino.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
bir anda olsa hüzünlü günlerimden beni ve kızımı uzaklaştıran bu güzel geziyi tertipleyen bora başkanıma ve edip arkadaşıma teşekkür ederim. tüm arkadaşlardan allah razı olsun hepniz iyiki varsınız.
Arkadaşlar şu saatte çok acil olarak sırf sizlere yazabilmek için siteye girdim ve yazıp hemen geri çıkacagım. Yarın gece saat 23.00 de Antalya'ya askere gidiyorum. Bunun vedası böyle olmamalıydı ama hepiniz hakkınız helal edin. Tekrardan girebilirmiyim siteye hiç bilemiyorum. Çünkü başımı kaşıyacak vakti bulamıyorum. Eşya hazırlığı değil, işyeri ile ilgili ofis kayıtları falan ve buna bağlı olarak gerekli birçok kafamı kurcalayan işler vede diğer dünyalık işler... Sonuçta babaya teslim edip gideceğim herşeyi...
Hepinizi çok seviyorum... Hepiniz Allah'a emanet olun arkadaşlar.... Yüzünüz her daim gülsün inşallah..
Hepinize en derin Sevgi ve Saygılarımla HOŞÇAKALIN...
Emre hayırlısı ile gidip gelmen dileğiyle, en çabuk geçen günler diliyorum askerde...sende hakkını helal et...
Günaydın AdanaMT Ahmet gitti dimi motor kardeşim ?
günaydın arkadaşlar.
emreciğim güle güle git-gel,hayırlı tezkereler kardeş.
teşekkürler arkadaşlar.
günaydın hayırl sabahlar iyi çalışmalar.
emrecim hayırlı tezkereler.sayılı gün çabuk geçer.
Günaydın sevgili dostlarım işin yoğunluğundan siteye dün giremedim, başkanım ellerine sağlık resimleri yüklemişsin
Hüseyin dayı seni herzaman aramızda görmek isteriz
Emre kardeşim sanada hayırlı Teskereler diliyorum Asker ocağındakilerini fazla üzme emi
Merhaba arkadaşlar,
Emre hayırlı tezkereler diliyorum.
Günaydın arkadaşlar Emre hayırlı tezkereler sağ sağlim gidip dönersin inşallah
Gunaydin Dostlar...
Emre,hayirli tezkereler kardes...Donusun muhtesem olsun...
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)