CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR...
ADANA MT BUGÜN KORTEJ YOK MU ADANA DA ???
Taha Mersin de neden yaptırıyorsun bakımı ?
Ozanım umarım cebine yılan kaçmıştır, başka yer ise leylek aramak durumunda kalacağız
Korteje katılmıyorlar dı sanırım Ozan bir ara anlatmıştı Bora abi ama.
dediğin çok doğru Ozan'ım insan stressiz bir işte ömür bile geçirir gidelim tabiki çılgın çocuklar yalnız bırakmaya gelmez hem bizde gezmiş oluruz bu bahaneyle ama hangi gün gitcez pazara belki gezi organizesi olabilir ??
Yarın akşam benim motorun tatlısı var gelen gelmeyen herkese duyurulur sonra vay ben yoktum vay ben duymadım Apo ben yiyemedim tatlıdan, dondurma isterim olmasın
http://o1310.hizliresim.com/1g/x/u1pkm.jpg
Bu resimdeki arkadaş bu gün Reşatbey civarında gezerken yanıma geldi ve dedi ki "Ben yeniçeri ağasıyım, yeniçeriler artık ata değil motora binecekler. Bu konuda yardımcı olacak biri var mıdır?" bende onu Fazer Muzo'ya yönlendirdim, bilmiyorum iyi mi yaptım!?
Öyle bir bıyığımız olmadı be böyle bıyıklarımızı buramadık bir kere
İyi akşamlar Adana Mt aşağıda fotoğrafını görmüş olduğunuz. Recep Albayımın bahsetmiş olduğu Yeniçeri Ağası , ağalığına ağalık katmak özellikle "Motorize Yeniçeri Ağalığını" kutlamak. (tabiki Adana Mt Motorize Grubuyla) adına yarın akşamki toplantımızda bizi tatlıya doyuracakmış. Ağayı görün bakalım dedi.
Söyledikleri doğru mu yanlış mı acabaaaaaaaa diye düşünürken benim fotoğrafımı da çekmişler...
Murat hocam yakışmış. Yanlız karanlıkta görsem tırsardım bu hallinden hocam
Murat hocam, seninle daha da masaya bişi yatırmam
Ben o zaman bu bıyıkla okula gidiiim Ahmet..
Nooooldu Oğuz Bey korktunuz mu?
Herkese günaydın,
neredeyse her Çarşamba olduğu gibi yine İstanbul yolcusuyum, akşam toplantıya katılamayacağım,
sizlere hayırlı işler ve mutlu günler dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)