Merhaba arkadaslar...Herkese iyi haftalar ve hayirli isler...
Herseye ragmen daha demokratik ,baris ve huzurun hukum surdugu,insanca yasama kosullarinin olusturuldugu,bireysel hak ve ozgurluklerin korunma altina alindigi daha modern,cagdas ve gelecege bakan bir Turkiye olmasi umuduyla herkesin Cumhuriyet Bayramini kutlarim...
İyi günler iyi haftalar herkese...
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları 28 Ekim Saat 12:00 de başlar 29 Ekim akşamı sona erer.
Şu an itibariyle Bayramı yaşıyoruz.
Cumhuriyetimizin 90. Yılı Kutlu Olsun... Gökmen; Dileklerine can-ı gönülden katılıyorum. Ağzın bal yisin.
ahmet noldu la motor...senden haber gelmeyince eve geldim bro direk ben ??
Cumhuriyet Bayramı'mız herzamanki coşku ve sevincimizle kalplerimizde evlerimizde sokaklarımızda,,Ata'mızın açtığı ışıklı yolda yönümüzü kaybetmeden ilerlediğimiz her anımızda kutlu ve mutlu olsun !!!
Ne olabilir sence Kardeşim Neyse çarşamba günü herşeyi netleştirip , Motoru çıkartırım olmazsa. Hayırlısı bakalım. Bugün parçaları almaya da gitmemiş Deseki ben almaya gidemiyorum ben gidip alıcam
ulan varya yılan hikayesine döndü...sen benim motorumun boyasıyla dalga geçenmi öyle kavuşaman motoruna,pardon yavukluna
Ne dalgası kardeşim senin kadar bende bekledim o motorun bitmesini
allahına kurban senin kardeşim benim o değeelde Ozan kardeşim nerelerde ya ??
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
Murat Abi yarın çakmak plazaya gidelim beraber uygunsan telefonun ekranı için
Vallahi bende görmedim bugün hiç. Arayacaktım ama dedim yeter adamın sapığı gibi olucaktık yoksa
Hüseyin dayım gelmişşşşşş
Abdullah sen ekranı komple mi değiştireceksin?
adam zengin Ahmet'im senin benim gibi amele tayfasından değil Ozan'ım kardeşim ne demek, tahmin ettim zaten işinin uzadığını,artık bu hafta sonu telafi ederiz
Evet kardeşim ekranı değiştirecem bende bir tane beyni uçmuş s3 var arkadaştan aldım..onun kasa benim telefona monte edilcek inşallah
Hepinize çok çok teşekkür ederim... Dediginiz gibi... evet... madem sayılı günler..... saydıttttıra saydıtttttıra bitittirecekler heralde
Yusuf aaabi yaa hakkatende ha,
hani bilsem ki askerden geldigimde Recep Albay... ''hani naptın emrecim, yaptınmı o dediğimi diye sormayacak.... orda bunu yapmayada uğraşmayacam,
hı, soracağını tahmin edip yapmaya kalkarsamda zaten,..... bu seferde geriye '' evet, Albayım yaptım, hemde aynısını yaptım'' diyecek bir emre kalmayacak ...
o yüzden haklısın, fazla atraksiyona gerek yok
Gelecege dair tüm güzelliklerin hüküm süreceği bir Türkiye dileğiyle hepimizin Cumhuriyet Bayramı Kutlu ve Gelecekten Umutlu Olsun arkadaşlar
günaydın dostlarım,hepimizin 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.
Günaydın Adana Mt. Cumhuriyetimizin 90. yaşı hepimize kutlu olsun
tüm dostların cumhuriyet bayramını kutlarım.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)