Kenan nerelerdesin? sesin soluğun çıkmıyor kardeş
Kenan nerelerdesin? sesin soluğun çıkmıyor kardeş
Allah kolaylık versin kenan. Mesaj attım sana bakarsın kardeşim.
tşkler kardeş sanada ha bu arada kozada bekleriz...
pazar günü kısa etkinlik yapacak arkadaşlara duyurulur bi telefon kadar yakınım.aloooooooooooo o,kadar.tabi benimle olmak isterseniz.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
abi hayırlısıyla git gel inşallah...bizde bir ekip ayarlayabilirsek ziyaret etcez günü birlik
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
pazara inşallah....Fatih Abi 'm seni aramızda görmeyi herzaman isteriz konuşalım ayarlayalım
Ahmet kesin sonucu haber ver ona göre birşeyler yapalım akşam
evet arkedeşler ben bu hafta KIL ÇADIRINA gideceğimmmmm amma velakin 1000cc altındakiler gelmek isterse bana alooo desinler gerekeni izah edeyim anlıyan anlamıyana anlatır desem acep anlatabilirlermi benim kanağatimce anlamaları ile alakalımı dirsem yanlış olur demesemde başkan denilen bora anlarmı aceo bence oda anlamaz zaten anlaşılır desem BANAT ile ADAŞIM anlamışlarsa zaten YARIM hoca MURAT da anlamaz gerçi benim yazılarım hep anlaşılır amma velakin işte işin kaliteside buuuuuuuuu BENİM OKSFORT ÜNÜVESİTESİ ANA BİLİM DALI MEZUN OLMAMIN AVETTEJİ budurrr nedemek istediğimi anlayan benim ünüversitemden mezun olmuş kadar başarıyı yakalamıştır kanaatindeyimmmmm
evet sevgili OZAN,AHMET,APO yazen bakem ne yazacağınızzzzzzzzz
Abi sen diyorsun ki yani siz gelmek isterseniz haber verin bize yetişemeyip geride kalacağınızı anlatayım genede gelmek isterseniz gelin biz çayımızı yudumlarken sizleri bekleriz bizde bu haftasonu pazar için birşeyler yapalım diyoruz...Hatay daki kampı ziyaret etmek gibi bir planımız var ama önerilere açığız herzaman
Arkadaşlar, nihayet artık askerlik yerim belli oldu,
Türkiyede bi yere çıkmış, ohh, iyi sevindim
''hadi kardeşim sende gideceksen git artık, git artık yaa''' diyenlere duyurulur
jandarma komando olarak Antalya'ya gideceğim.. Allah'ın izniyle sağ salim gidim gelim inşallah amin
Muzaffer Abi siz kahvaltıyı söyleyin biz yetişiriz;) şaka biyana burak hoca hatayda arkamdan atıyormuş amcamlara. gidip kendimi savunmam lazım;)
benim mobilet için de maşallah bugün 10 kişi aradı. haftaya boşa düşecez sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
adana arabaya park sensörü taktıracağım bildiğiniz doğu düzgün yer varmı.
HİÇBİRŞEY DÜŞÜNMEZSEN BAŞINA HİÇBİRŞEY GELMEZ.
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)