karışmayın ozanıma oda cbf 1000 f,çi olacak istedigin gibi sat koçum farketmez.
karışmayın ozanıma oda cbf 1000 f,çi olacak istedigin gibi sat koçum farketmez.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
ozan abi hayırlısıyla satıver motorunu yenisi olarakta sesi güzel racing bir motor alda beraber gezelim arada ben gezeyim tek olarak :D
600rr, 600fa, 600f ,gsxr 600,zx6r,r6 gibi minik yavrular dururken kocaman vfr 1200 e ne gerek var.vfr 800 olsa hadi neyse :D
Alıp alıp değiştirmektense bitane besilik alıp ahıra koyacan işte Pardon garaja olucaktı
HİÇBİRŞEY DÜŞÜNMEZSEN BAŞINA HİÇBİRŞEY GELMEZ.
ozan abi yarın toplantıya kesinlikle gelip katılmanı bekliyorum alalım bir tane racing makina ne yapacan cbf'yi abi şimdi kökü bitmez ya sırf bizim grupta 4 tane varmış işte elbet istediğin zaman biri satar :D
racing makinalar Ozan ve benim gibilere gitmez kardeşim...adamın aklını çelmeye çalışma adam vfr alacak
hacılar maşşallahınız var. ;) yarın toplantıya gelsin herkes de neşemizi bulalım;)
tatlı var siz varsınız ki hep katılımcı bir tutum sergileyen ben, elbetteki toplantıyı kaçırmam
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
vfrde olur abdullah abi cbf de olur gerçi ama bir racing olsada ozan abiyle beraber bir gezsek şöyle sonra ben bir gezsem şöyle üff üff
İnsan önce siz varsınız yazar taha hemen TATLI VAR siz varsınız
tatlı olan sizin sohbetleriniz yani onu kast ettim ben :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)