GEZİDEN GELEN ARKADAŞLAR KAZASIZ BELASIZ GELDİĞİNİZ İÇİN CENABI ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN. GEÇMİŞ BAYRAMINIZDA MÜBAREK OLSUN.
Hüseyin dayı bugün yine karizma duruyordun motorun üstünde. Maşallahın var dayıcım. Kısada olsa sohbet etme fırsatımız oldu enazından
iyi akşamlar doslarım nasılsınız affınıza sıgınarak büyüklerime kücücük bir sorum olcak bir motor önerisi sizce??? bmw k1200s mi....honda wfr800 mü.....cbf 1000 mi bu motır ların üc aşagı beş yukarı fiyatları aynı gönlüm bmwden yana kayıyor emme bir büyüklerime danışayım dedim sizce?? hangisi ve neden...
Gönlünden geçene üstü kapalı yardımcı olalım,
Bu bunu kime sorduğuna bağlı Muttalipcim,
Eger ki Muzaffer (koluman) abime sorarsan, elbetteki hiç şüphesiz sana cbf 1000 diyecektir...Çünkü o sağına soluna hep cbf aldıttırıyo, eğerki gönlün cbf'e kayıyor gibiyse o yüzden kendisine sor hattaaa şu askere gidim gilim bitaanede bana aldıttır abi diyecem
Hı yok vfr gibi bişe düşünüyorsan o zaman da git murat hocaya sor,
hı yok BMW geçiyorsa, fuat abiye de ki, aaabi bu bmwler nası yaaa de, o da sana '' iyi kardeş iyi al tabi '' diyecektir
O yüzden önce sen hangi motoru alacağına değil, almayı istediğin motorları kime soracağına karar ver
günaydın millet.
günaydın demir at sevdalıları,güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler diliyorum.
---------- Post added at 08:19 ---------- Previous post was at 08:17 ----------
Muttalip merhaba,
saydığın 3 makinada birbirinden farklı,
bence öncelikle senin bu konuda sadeleşmen lazım.
BMW konusunda birinci önceliğin Fuat olsun,
onunla sohbet etmeden MW' de model dahi belirleme derim.
Şimdiden hayırlı olsun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
gunaydın adana mt
muttalip alacagın motor 800cc 1000cc 1200cc hepsi farklı eş motor deyil buna sen karar ver.
herkese günaydınlar
benim karayılan satılıktır. 2013 model temmuz çıkışlı 3900km de koruma takozunu da taktırmıştım geçen hafta. bilginize.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:03 ----------
Aksesuarlar: tankpad, hgs tutturmak için ön camda ataç, koltuk altında toz bezi(büyük boy), honda anahtarlık(kırmızı beyaz)
Alacak arkadaşa bütün aksesuarları sökmeden teslim edecem.
günaydın dostlar vede dost kalmasını bilen güzel insanlar.yarın akşama kara yılanın kutlaması var duyurulur.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Günaydın herkese...
Muttalip sen yanlış zamanda sordun soruyuu...
Tam da CBF 1000 leri arttırma operasyonunun ortasına düştün.
Kaçışın yok
muttalip,şimdi gurupta 4 tane CBF 1000/4tane VFR var.koluman muzaffer,1000'i artırmak ister,murat hoca'da,VFR'yi.
ozan,
Aksesuarlar: tankpad, hgs tutturmak için ön camda ataç, koltuk altında toz bezi(büyük boy), honda anahtarlık(kırmızı beyaz)
Alacak arkadaşa bütün aksesuarları sökmeden teslim edecem.
kardeş gırgır olsun diye yazdığına inanmak istiyorum.yok eğer gerçekse,epey donanımlıymış motor. eee,şey sibop kapaklarını eklemeyi unutma.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Tünaydın adana mt. Ozan valla bende güldüm senin ilana. Ataça çok güldüm hemde
Bence de yanlış bir karşılaştırma, Motor hacimleri dışında , kullanım tarzları, ve teknik özellikleri de çok farklı motorlardan bahsediyorsunuz.Satış konusunda bence yorum yapmıyalım farklı sonuçlar çıkabilir.Ama elbette herkes kendi kullandığı markaya prim yaptırmak ister, doğaldır.
Muttalip bence K 1200S al. Ne yapayim benim xx'e en yakin olan o
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)