Bayramınız kutlu olsun abilerim, dostlarım, , kardeşlerim... insallah hep Sevdiklerinizle beraber kutlarsınız Bayramları ve güzel anılar biriktirirsiniz... kavurmaya devam sabah vurun ekmeğe =D
Bayramınız kutlu olsun abilerim, dostlarım, , kardeşlerim... insallah hep Sevdiklerinizle beraber kutlarsınız Bayramları ve güzel anılar biriktirirsiniz... kavurmaya devam sabah vurun ekmeğe =D
günaydın dostlarım,hep birlikte nice bayramlara.böyle sevecen,candan,bağlı bir dost gurubunun üyesi olduğum için çok mutluyum.
HATIRLATMA
[ EN GÜNCEL]
KAMP İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
17.10.2013 tarihinde (bayramın 3. günü sabah)
BULUŞMA YERİ:MOLA TESİSLERİ
BULUŞMA SAATİ:8.30
KESİN HAREKET SAATİ:9.00
MESAFE:ADANA-YEŞİLOVACIK:203 KM.GİDİŞ.
YOL:taşucuna kadar düz,ondan sonra bol virajlı.
Yiyecekleri buradan 200 km.taşımamak için,oradan temin etmek istiyoruz.yiyecekler ortak,içecekler şahsa ait olacaktır.
Arkadaşlar,
-kamp bedeli çadırbaşı günlük 12 tl.istedi,daha sonra 10 tl.ye düşürüldü.orada ne olur bilinmez,icabına bakılacak.
-gece aydınlanma için ışıldağı olanlar getirirse iyi olur.
-gece,özellikle de sabaha karşı soğuk olacağı için,uyku tulumu/kalın giysi ve battaniye almayı unutmayın.
-malum kurban bayramı olduğu için ET getirebilinirse iyi olur.(bari o bedavaya gelsin)
-yerde oturma keyfi için,yaygı/savan türü bir şeyler alınırsa iyi olur.
-kampın denizi mavi bayraklı olup,bol balık tutulabildiği bilgisi geldi.ilgilenenlere…(olta vs.)
-2 gece kalmayı planlıyoruz.
Belki daha sonra bize katılacak arkadaşlar için:
Yeşilovacık beldesi (silifke’den 45 km.sonra,Yeşilovacık beldesini 2 km.geçince solda/deniz tarafında kamp tabelası varmış.)
Bildiğim kadarıyla liste şöyle:
1-ben
2-fatih abi ve rezidansı
3-edip
4-ybr yusuf,ibrahim ve oğlu
5-gürsel ve mehmet
6-
7-gökmen
8-ümit ve dalış takımları
9-ceyhan'dan mustafa,cellat,suat,özden
10-
HATIRLATMA
Çarşamba (yarın)saat 17.den sonra GREEN GARDEN'da bayramlaşmaya, müsait olanlar,gelmek isteyenler (hatta ailelerimizle birlikte)
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Herkese mutlu bayramlar.
Murat hocam gecmis olsun.
Herkesin bayramı kutlu olsun! Murat hocam sanada gecmis olsun , forumda ilk okudugumda ister istemez motor kazası sanmistim sanada vfr'nede uzulmustüm en azindan VFR'nin bişiyi yokmuş
Herkesin bayramını kutluyorum. sağlık,huzur getirmesi dileğiyle..kampa ziyarete gitmeyi düşünenler beni artçı olarak kabul edebilirler hiç problem yok yani
Herkese merhabalar arkadaşlar...
Önce sağlık diyerekten öncelikle Murat Hocamın bu durumuna çok üzüldüğümü ve Allah'tan acil şifalar dilediğimi belirtmek isterim....
Resimde önce alçının ucunu görünce o ayağın sana ait olmamasını umut etmiştim ama.. maalesef umutlarımız yersiz kaldı...
Arkadaşlar, Hepinizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, Allah'tan hepimize ve en önemliside Hep Birlikte, sağlık, mutluluk ve de güzellikler içerisinde daha nice bayramlar geçirmemiz dileği ile NİCE MUTLU BAYRAMLARA...
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN SEVGİLİ DOSTLAR.
ÇARŞAMBA GÜNÜ AİLELERİMİZLE BULUŞALIM BAYRAMLAŞMAK İÇİN İNŞAALLAH.
KAMPA GELECEK ARKADAŞLARA;(kimde varsa getirmesi ricasıyla)
-orada,çay demlemek için,ateşle yanan şu büyük semaverden lazım,
-kavurma yapmak için sac lazım,
-küçük de olsa et tahtası lazım,ee tabii ki (kurban kesenlerden)kurban etinden de lazım.
ellerinde olup da getirecekler lütfen buraya yazsın yada bilgi versin.
herkesin bayramı kutlu olsun
küçük et tahtası ben getiririm
çay ve kavurma için küçük tüp getirsek bana göre iyi olur
hepinizin kurban bayramı kutlu olsun
Arkadaşlar herkese selamlar olsun.Murat Hocam çok geçmişler olsun.umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. da senin ne işin var bu yaştan sonra pointbal ile kardeşim
Tüm Adana MT Motorcularının ve tüm motosiklet dostlarının Mübarek Kurban Bayramını kutlar herkese hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
Tüm MT-Adana Grubundaki arkadaşların Kurban bayramını kutlar.Sağlık,mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar dilerim MT-Diyarbakır..
BORA ABİ ET TAHTASI BIÇAK KAVURMA İÇİN SAC DA VAR BENDE ET DE OLABİLİR BENDE BİR BAKAYIM
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim dostlsrım...
Malum kampa gelemeyeceğim ancak çay için semaver ve et için ızgaralarımı ayrıyeten bir miktar kurban etini siz sevgili dostlarıma seve seve temin edebilirim. Tabi çantalı bir arkadaşın gelip evden alması lazım (yarın akşam meselaa)...
Murat Hoca vermedigin bi motorun kaldi
Murat hocam geçmiş olsun.
Allah' tan acil şifalar diliyorum.
herkese iyi bayramlar. ben de ilk defa aranıza katılmak istiyorum yarınki gezi için. Aranızdan sadece ozan'ı şahsen tanıyorum. Gezi programına ve saatine baktım. Sizden biraz erken yola çıkıp Mersinde yarım saatlik bir işim var (birisinden arka çanta ve taşıyıcısı alacam). oradan size katılabilirim (sizin için de uygunsa tabi). Saygılar
Şu an bu konu içerisinde 83 kullanıcı var. (0 üye ve 83 misafir)