herkeşlere hayırlı cumalar,bol kazançlar
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
ne zaman dersen ben hazırım kardeş sen koordinatları belirle yeter
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
selam dostlar hayırlı günler.hepinize iyi dileklerinizden ötürü teşekkür ederim allah herkesin gönlündekine kavuşmasını nasip eylesin.amiiiiinnnnn.bilhassa almamda katkısı olan yusuf kardeşime,beni kırmayan mustafa abime,katkısı oldugunu söyleyen ninja muzoma vede ilk baştan beri beni yönlendiren koluman muzafferime ayrıca teşekkür ederim.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
[GÜNCEL]
KAMP İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
17.10.2013 tarihinde (bayramın 3. günü sabah)
BULUŞMA YERİ:MOLA TESİSLERİ
BULUŞMA SAATİ:8.30
KESİN HAREKET SAATİ:9.00
MESAFE:ADANA-YEŞİLOVACIK:203 KM.GİDİŞ.
YOL:taşucuna kadar düz,ondan sonra bol virajlı.
Yiyecekleri buradan 200 km.taşımamak için,oradan temin etmek istiyoruz.yiyecekler ortak,içecekler şahsa ait olacaktır.
Arkadaşlar,
-kamp bedeli çadırbaşı günlük 12 tl.istedi,daha sonra 10 tl.ye düşürüldü.orada ne olur bilinmez,icabına bakılacak.
-gece aydınlanma için ışıldağı olanlar getirirse iyi olur.
-gece,özellikle de sabaha karşı soğuk olacağı için,uyku tulumu/kalın giysi ve battaniye almayı unutmayın.
-malum kurban bayramı olduğu için ET getirebilinirse iyi olur.(bari o bedavaya gelsin)
-yerde oturma keyfi için,yaygı/savan türü bir şeyler alınırsa iyi olur.
-kampın denizi mavi bayraklı olup,bol balık tutulabildiği bilgisi geldi.ilgilenenlere…(olta vs.)
-2 gece kalmayı planlıyoruz.
Belki daha sonra bize katılacak arkadaşlar için:
Yeşilovacık beldesi (silifke’den 45 km.sonra,Yeşilovacık beldesini 2 km.geçince solda/deniz tarafında kamp tabelası varmış.)
Bildiğim kadarıyla liste şöyle:
1-ben
2-fatih abi ve rezidansı
3-edip
4-ybr yusuf,ibrahim ve oğlu
5-gürsel ve mehmet
6-ceyhan’dan burak hoca ve MP3’ü
7-gökmen
8-ümit ve dalış takımları
9-ceyhan'dan mustafa,cellat,suat,özden
10-
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Fatih abim tekrardan hayırlı olsun. İyi günlerde kullan.
Şimdi ben sorayım 3 model var kafamda ama hangisi bilmiyorum
Suzuki gsr600 , Yamaha Fz6 fazer , Cbf 600 hangisi daha iyi olur uzun yollda. Şimdi fazer i biliyorum ama suzuki ile honda
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Bildiğim kadar CBF600 2008 modelden sonra enjeksiyon sisteme geçti, öncesi kalbiratörlü ama CBF1000 hepsi enjeksiyonlu
Fatih abi hayırlı olsun Allah kazasız belasız güle güle binmeyi nasip etsin.
Fatih abi motosikletin hayırlı olsun diyorum, Allah kazasız belasız güle güle binmek nasip etsin diyorum... Sabah haberi alınca şöööle bi işyerinin önünden geçeyimde cebefeeeye bakak dedik ama sanırım havamızı aldık
Oğuz abim, sizlerinde başı sagolsun diyorum.
Buaralar benide 2000 model üzerindeki reeteee'ler düşündürmeye başladı. Fiyatları uygun görünüyor gibi ama uzun bir süre daha sadece düşündürmekle kalacak gibi
Bmw'deki test sürüşlerinde 6 silindirli 1600 gt yi test etme şansım olmuştu... Makinadan indiğimde aklım hala koltuğun üzerinde kalmıştı
Fakat fiyatlarıda aklımızı alacak türdeydi, yaani her türlü insanın aklını alıyor bu makinalar
iyi günler adana mt fatih abim hayırlı olsun cbfn güle güle kullan iyi günlrde amma velakin cok ararsın fazeri dermişim
Bahadir'im "ufak bir motorcu latifen" guzel olmus diyemeyecegim. Aksine hic hoslanmadim. Bu siteyi bizim haricimizde insanlar da ziyaret ediyor. Lutfen sakalarimizi yasimiza basimiza uygun yapalim
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)