Abdullah şafak 2 mi hacım
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
fatih abi geçmiş olsun şifalar diliyorum.
yusuf abi gene gelmedi resimler sen iyisi mi gezi sayfasına büyük boyutlarda yükle ya da facebook'a felan yolla birşey yap gelmiyor bu mail, mail adresime
günaydın dostlar.
biz parçaları boyadan ç.ba günü alacağız.ç.ba günü motoru teslim edeceğiz demedik ki!
alın size sabah keyfi/kaskın önemi http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...ek-cumhuriyeti
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın AdanaMT,mutlu günler olsun Bora Abi farketmez yaaaa,parçalar gelsinde alırız nasıl olsa motoru birgün
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:06 ----------
kask takmak önemli cidden
tüm dostlara günaydın.geçmiş olsun dileginde bulunan canlarada teşekkür ederim rabbim ayagınıza taş,başınıza yaş deydirmesin.bu hava degişikliginde dikkatli olun.saglıcakla kalın.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
KAMP YERİ KEŞİF ÖNERİSİ
bayramda yapacağımız kampla ilgili olarak;
-genel istek deniz kenarı olması ama yumurtalık gibi yakın mesafe olmaması.o halde;
bu pazar,gökmen kardeşimizin önderliğinde,gönüllülerden oluşan,boğsak ve devamı sahilde,ücretsiz ve rahat edebileceğimiz kamp yeri keşfi için,bir gurup oluşturup,şimdiden yer belirlememiz lazım diye düşünüyorum.bu bayram,kurban bayramı olduğu için,piknik alanları kalabalık olacaktır. zaman kalmadı.ne dersiniz?
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
neden olmasın.olabilir.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Gunaydin dostlar,hayirli isler iyi haftalar...Hasta olan abilerimize-kardeslerimize acil sifalar diliyorumMalum bu hava degisiklikleri hepimizi -dolayli ya da dolaysiz- bir sekilde etkiledi.
Baskanim, ben buyuk ihtimal cuma veya c.tesi Mersin- Erdemli deki yazliga gececegim...Kesif gezisi icin hafta sonu bir organizasyon yapilirsa seve seve oradan katilabilirim...Iskenderun-gerek kesif gezisi gerekse kamp alternatifi acisindan- benim icin biraz ters olabilir...Ama son karar o yonde olursa saygi duyarim tabii ki.Bana gore program yapilmasini asla istemem...Ayrica baskanim bu havalar da bayagi bi soguk gidiyor bu arada...Kamp olayini dagdan denize tasidik ama boyle giderse nasil olacak bilmiyorum...Olmadi yarin masaya bir yatiralim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------
Bu arada yeni tabelaniz hayirli ugurlu olsun...
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)