Yusufum sen nerelerdesin? Daha sık gir şu siteye arkadaş
Yusufum sen nerelerdesin? Daha sık gir şu siteye arkadaş
iyi akşamlar adana mt
havalar biraz soğudu
motorcu dediğin her hava koşulunda motora binebilmeli
tekire gidebiliriz
sucuk yeriz
birazda kar yağmış olursa deyme keyfine
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------
taha resimleri sana mail attım
[QUOTE=yusufybr;3173857]tekire gidebiliriz
sucuk yeriz
birazda kar yağmış olursa deyme keyfine[COLOR="Silver"]
Motorcunun dibisin yusuf
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Murat hocam bu camlar mika türü bir malzemeden yapılmıyor mu ?
Bildiğim kadarıyla öyle... Ahmetcim.
Bende mi değiştirsem camı napsam leke var. Gerçi yarın müsait bir anda kaplama yapıcam. Bakalım bir randıman alabilirsek
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------
Taha , Len Allah seni ne etmesin Mustafa hangi Ahmet' in numarasını istedi len senden
abi isimler karışmış, yanlış numara vermişim. ahmetler karışmış :D
hahaha akşamınıza biraz aksiyon kattım işte daha ne istiyonuz abi :D
o değilde sayın abilerim.pazar günü işi olmayanlar adanada bir organizasyon yapsa ya nasıl olur iyi olmaz mı tekliflere açığım sadece şehirdışına yol yapmaya gitmeyelim. yoksa yanımda hortum getirip şehirdışına gidelim diyenlerin deposundan eşit miktarda benzin çekmek zorunda kalacam :D
Len ben sana bi atraksiyon yaşatıcam görücen sonra Bu arada taha hiç çektin mi bir depodan benzin
Vallahi Kardeşim ben bir ara depoyu boşalttırmak için götürdüm motoru. Elemanlardan rahat 4-5 kişi denedi çekemedi benzini. Hüp yapanın kafası güzel oluyordu sadece benzinin dumanından. En son bana düştü iş
hortumu sokuyoruz içine abi sonra üflüyoruz hemen hortumun ucunu depodan daha aşağı tarafa indirip bidonu fullüyoruk sonra depodan yukarı kaldırınca hortumu benzin gelmiyor
abi sen tecrübeliysen benim için yapabilirsin sanıyorum
Üfleyince olmuyor hacım. Çok üfledik. Çekmek gerekiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------
Abdullah senin motor ne zaman dönüyor sahalara kardiş
Şu an bu konu içerisinde 77 kullanıcı var. (0 üye ve 77 misafir)