Başkanım fotoğrafları sen yükliceksin sanıyordum ben
Başkanım fotoğrafları sen yükliceksin sanıyordum ben
Bu güzel gün için; Geziye katılan, Mükemmel organizasyon yapan ve Hoş sohbetini esirgemeyen herkese ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
virajlara bittim ben çok tatlıydı bayıldım bayıldım veee herkeste gördü önceki gezide 600 lük kadar yakıt yakmışsın diyenleri hehehe 200 km de 28 tl cik
gezi cok güzel di amma velakin bir en son yemekleri yemeseydik daha güzel olacaktı kısmet artıkamma sona kalan dona kalmıyormuş adam kasap torpil gecmiş bea bitiremedim valla katılan herkesin ve emegi gecen buyuklerimize teşekürlerimi bir borc bilirim hadi kalın saglıcakla
Günaydın dostlarım, abilerim, kardeşlerim herkes için mükemmel bir hafta olması dileğiyle hayırlı haftalar
günaydın,iyi haftalar.
Günaydın Adanamt. Herkese iyi bir hafta geçirmesi dileği ile
Tüm dostlara günaydın, keyifli bir gezinin ardından zor bir iş günü ile başladık.
Fotoğraflar bende biraz sonra Bora Başkana götürecem yüklemesi için.
Günaydın hayırlı haftalar herkese...
günaydın sevgili arkadaşlar.
iyi haftalar, hayırlı kazançlar diliyorum.
dünkü gezi bir harikaydı, katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Herkese bol kazançlı bir hafta diliyorum.
Merhaba Adana Mt.
Hayırlı haftalar diliyorum.
Gezinizin sorunsuz ve keyifli geçmesine sevindim.
Nice geziler diliyorum.
Geçen hafta yoğun bir doğu bölge seyahti sonrası
bu haftada yoğun bir İstanbul seyahatim olacak.
Haftaya inşallah görüşürüz.
Her şey gönlünüzce olsun.
---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 09:01 ----------
Başkanım,
Bu söyleminde ciddimisin. Speryelerin solvent esaslı olduklarını zannediyorum.
(Şayet son dönemde içerikleri değişmedi ise. ) Solvent ise oringli zincirlerde zarar
verip oringlerin sertleşmesine neden oluyor diye biliyorum. Bu nedenle yıllardır
gaz yağı kullanıyoruz. Ama dediğim gibi muhteviyatı değişti ise hepimizin gözü aydın.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın Adana mt nin demir atlı şovalyeleri
kazası ve belasız bir geziyi bitirmenin keyfiyle yeni haftaya başlamanın zevkini yaşıyorum.
gezide tüm emeği geçen dostlara ayrıca teşekkürler
Fatih abim sana özel olarak teşekkür ederim. organizasyondaki büyük emeklerinden dolayı
sayende güzel bir et yedik. her şey için teşekkürler.
Gunaydin dostlar,herkese iyi haftalar ve de bol kazaclar...
Keyifli ve adrenalin yuklu bir gezimizi daha kazasiz belasiz atlattik...Katilan ve emegi gecen tum arkadaslara tesekkurler...
[QUOTE=Yusuf Ziya;3169642]Merhaba Adana Mt.
Hayırlı haftalar diliyorum.
Gezinizin sorunsuz ve keyifli geçmesine sevindim.
Nice geziler diliyorum.
Geçen hafta yoğun bir doğu bölge seyahti sonrası
bu haftada yoğun bir İstanbul seyahatim olacak.
Haftaya inşallah görüşürüz.
Her şey gönlünüzce olsun.
---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 09:01 ----------
Yusuf abi sana da kolay gelsin,sohbetini ozledik...en kisa zamanda gorusmek uzere...
[QUOTE=gogotherider;3169656]Gunaydin dostlar,herkese iyi haftalar ve de bol kazaclar...
Keyifli ve adrenalin yuklu bir gezimizi daha kazasiz belasiz atlattik...Katilan ve emegi gecen tum arkadaslara tesekkurler...
Sağol Gökmen,
Bende sizleri özledim.
Sanırım yeni makinayı almışsın.
Allah hayırlı uğurlu etsin.
Rabbim kaza bela göstermesin.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
hayırlı sabahlar,hayırlı haftalar.tüm dostlara.
Sağol Gökmen,
Bende sizleri özledim.
Sanırım yeni makinayı almışsın.
Allah hayırlı uğurlu etsin.
Rabbim kaza bela göstermesin.[/QUOTE]
Tesekkur ederim abi,carsamba gunu tatliya bekliyorum diyecegim ama sanirim yoksun...
Günaydın kurtlu dostlarım
bakıyorumda gezenlerin tadı damağında kalmış, gelmeyenlerin gezi salyaları akıyor Artık motorsuzların motorlanmasını rica ediyorum çünkü sizileri çok ama çook özledik (umarım kelimelerim doğru adrese ulaşmıştır...)
yusuf abi batıya gidiyorsun yeğenime selam söyle gitmeden bi görseydim seni iyi olurdu bea
fotolar elime ulaştı,buyrun:http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3169798
herkesin yüzünün güldüğü keyifli unutulmaz bir gezi daha olmuş...foto çekenlerin elleri dert görmesin,gitmiş kadar olduk ( her nekadar azzımın suyunun akmasını engelleyemesemde )
hep yüzlerinizin böyle gülüp,keyfinizin ve keyfimizin hiç bozulmaması dileğiyle
Şu an bu konu içerisinde 63 kullanıcı var. (0 üye ve 63 misafir)