Bende 3lt kadar var gaz yağı
iyi akşamlar dostlar 12 saat 40 dakika sonra görüşmek üzere
Trafik kavşağı şenbayrak petrol 7 gün 24 saat hatta 365 gün gazyagi satışı varmış : )
Ali abi trafik dime baa yedim trafik cezası geliyor aklıma
yarın yakıt ekonomisi konusunda hepinizi utandıracağım 90 km hızla giderken bile motorun üstüne yatıp gidicem :D
ozan abi sendende ters sürmeni bekliyoruz cıbırı :D
Taha , Ozan ters sürerse senin ters amuda kalkıp o şekilde sürmen lazım
Hadi bea. Len madem okkadar beceriklisin seni kameraya çekek Saatte 180 km hızla giderken ters amuda kalkıp motor süren genç Taha 2 a ' yla
abi kimse demiyorsa ben diyeyim öyle ters amuda kalkıp süremiyorum motosikleti
Len taha insan bir sorar. Abi ters amuda nasıl kalkılır diye
önce amuda kalkar sonra yönümüzü 180 derece çevirdik mi işte ters amuda kalkma abiii :D
180 derece dönünce yine ayakta olucaksın sanırım dimi Yani normal durucan
diklemesine dönmeyipte yanlamasına dönebilirik abi :D
o değilde abi yarın kapışsak mı otobanda bir hyosung mu geçer cbr mi :D
Taha motorsiklette iddiali degilim ama bisiklet getir kozana kadar ters binerek gidim
iddialı değilsen düşünmüyorda değilsin abi o zaman ehehe :D
o değil 70 km pedal çevirebiliyon mu abi sen ya kafama o takıldı bugün birde ceyhana kadar ters giderim dedin.ters gitmenden ziyade o kadar uzun yola gidebiliyor olmana şaşırdım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
abi gerçek hayattada bağırıp çağırıp hayatı hızlı yaşayanlar sağlık oluyor hatırlatayım
Hızlı yaşa genç öl. Cesedin yakışıklı olsun da derler. Bundan sonra daha sakin olmak adına gezilerde motorun üstüne tütsü yakıp koyucam Fenkşui tarzında döşeticem motoru
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)