Bora Abi'me ve Muzaffer Abi'me beni düşündükleri için teşekkür ederken,,havalara böyle güzel gidiyor motorum yokken diye ayar olmakla beraber bu geziye katılamayacağım için kafamı bir duvardan bir duvara vuruyorum
şaka biryana inşallah bu hafta sonu hava süper olurda gezinin tadını çıkarırsınız
ben motorum alınca da bir organizassyon bekliyorum yoksa allahıma küserim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
hafta içi toplantımız hariç organizasyon olurda toplanan olursa bende katılırım,,,tabi motoru aldıktan sonra
Eyw kardeşim bol bol ye ekmeği yağına bana bana =D
Abdullah haberin yok senin Benle Ozan rejime girdik ultra light kepek ekmeği ve light peynir yiycez et sadece 1 kibrit kutusu kadar
Kardeşim siz oraya gittinizmi değil kibrit kutusu büyüklüğünde peyniri bidonu verseler bakmazsınız yüzüne =D
günaydın ADANA MT.nin gezi bekleyen kurtlu motırcıları.
Günaydın dostlar. İyi hafta sonları herkese
günaydın dostlar. arkadaşlar hatırlatma maabıda toplantı yeri mersin tarafındaki mola.duyurulur.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
GÜNAYDIN DOSTLAR.................
BU GÜNLER NE KADAR UZUN ARKADAŞ BİR TÜRLÜ PAZAR GELMİYOR
sen onu bir de abdullaha sor.
Günaydın pazar günü geziye gidecek Adana MT motorcuları =D bana birşey sormayın, beni motorsuzluğumla başbaşa bırakın
Bora Abi bugün cantlar gelecek ti haber var mı ?
dün akşamüstü aradık,bugün o bizi arayacak gidip alıp-lastikleri taktırıp getireceğiz.muhtemelen akşama olur.
Tamamdır Abi...bende uğrarım lastikleri alınca bir göreyim yavrumu
ozan benden aldığın (yamaha'nın) zincir temizlemeyle mi temizledin kardeş?
Ayneb oyle bora Abi malzeme fazlasi ile is goruyor Sana da ayrica tesekkur ederim. Hondayi Yamaha ile temizledim
HİÇBİRŞEY DÜŞÜNMEZSEN BAŞINA HİÇBİRŞEY GELMEZ.
Ben de gazyagi ile temizleyip yagladim.gazyagi da iş görüyor...
artık gazyağı bulmak çok zor oluyor.hatta olanları da ben satın alıp lavaboya döküyorum.benim zincir temizleme süper temizliyor.
))))))))))))))
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)