Günaydın Millet...
Başkanım benimki A Rh(+)
Günaydın Millet...
Başkanım benimki A Rh(+)
günaydın demir at sevdalıları.hayırlı günler.
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
düzeltilmiştir.
O RH (+):ahmet(sailor),koluman muzaffer,bora,banat yusuf,kenan(kozan),fuat,edip,taha(kozan),şenol şener,
0 RH (+):
A RH (+):fatih abi,ybr yusuf,ozan,murat hoca,
A RH (-):abdullah,ali komser,recep albay,
B RH (+):gökmen,ahmet hüdürefe,er6 fuat,onurcan,
B RH (-):
AB RH (+):bahadır,
AB RH (-)
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:03 ----------
yan grenajlar(karenaj)tek parça
Bora abi benim kan grubum 0 Rh (-)
Gunaydin dostlar
Baskanim benim kan gurubu A Rh (+)
tekrar düzeltilmiştir.
O RH (+):koluman muzaffer,bora,banat yusuf,kenan(kozan),fuat,edip,taha(kozan),şenol şener,
0 RH (-):ahmet(sailor),
A RH (+):fatih abi,ybr yusuf,ozan,murat hoca,recep albay,doğan,
A RH (-):abdullah,ali komser,
B RH (-):
AB RH (+):bahadır,
AB RH (-)
şu güzelliğe bakın,sahibinden'e yeni düştü,20.000 tl.cık.2011/5.600 km.de
Bu kadar para çıkaşabiliyorsan CBF1000 alsana
benim kan grubu da A Rh (+)
naked'ı var üstelik daha hesaplı,ama yıllardır naked kullandığım için artık yarım/full grenajlı olsun ve son olsun diyorum.
ESKİ TİP RACİNG'E BENZEDİĞİ DOĞRU. ASLINDA N SERİSİ DAHA ÖZGÜN DAHA ŞIK GÖRÜNÜYOR AMA F'İN UZUN YOLDA GRENALI OLMASI DOLAYISIYLA RÜZGAR SÜRTÜNMESİNİ AZALTMASI VE SÜRÜCÜYÜ RÜZGARDAN KORUMASI KONUSUNDA ÇOK FAZLA OLMASA DA NİSPETEN DAHA FAZLA KONFOR (RÜZGARA KARŞI) VE YAKIT TASARRUFU SAĞLIYOR. PİYASASININ DURGUN OLMASI DA DEZAVANTAJI TABİ. TEMİZ Bİ TANE BULURSAM ALACAĞIM AMA HER AN CBF500'E DE KAYABİLİRİM. BU ARADA ÖNCEKİ BU KAN OLAYI NEDİR. Bİ BAĞIŞ KAMPANYASIYSA AB+ LE KATILIRIM BEN DE. ZATEN 6 AY GEÇTİ SON KAN VERİŞİMİN ÜZERİNDEN
tekrar düzeltilmiştir.
O RH (+):koluman muzaffer,bora,banat yusuf,kenan(kozan),fuat,edip,taha(kozan),şenol şener,
0 RH (-):ahmet(sailor),
A RH (+):fatih abi,ybr yusuf,ozan,murat hoca,recep albay,doğan,ali komser,
A RH (-):abdullah,
B RH (-):
AB RH (+):bahadır,arallara(isminizi bilmediğimden)
AB RH (-)
arkadaşlarımızın kan gruplarını çıkartalım dedik,ALLAH lazım etmesin.belki bir bağış organizasyonu da olacak.malum insani bir görev,hepimize birgün lazım olabilir.(bu arada,yazılarımızı küçük harfle yazalım lütfen),
ahmet sarışının ayağındaki botu gördün mü
yok be ozanım,nerdeeee!yaş oldu 51,azrail kardeşim olsa verse verse bir 15 yıl daha verir belki.eee 10 yıl sonra titremeye başlarız,göz görmez/kulak duymaz.sizler bilmezsiniz,eski arkadaşlar bilir,ben yıllardır çok motosiklet değiştirdim ve neredeyse bir motor parası zararım oldu.biraz da o yüzden.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)