Hamd olsun kardeşim. Allah'tan bir mani olmaz ise yarın akşam görüşürüz
Hamd olsun kardeşim. Allah'tan bir mani olmaz ise yarın akşam görüşürüz
ahmetim abdullahla atışmalarınızı yeni gördüm;) senden sonra gece gene rahatsızlandım. bu sefer grip. yarın da toplantıya gelemicem. evlilik yıldönümümüz. hanımı bi yemege cıkarıcam;) haftasonu gezi olur da inşallah görüşürüz.
valla kardeşim öyle olacağını umuyorum..inşallah beklediğime değecek
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
Ozan geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin bizim Ahmet'le atışmalarımız oluyor tabi,sen yoksun senin yerine de cevap veriyorum yalnız bırakma kardeşim beni allah bir yastıkta yaşlanmayı, daha nice yıldönümlerini nasip etsin size inşallah...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
bu arada size ne oldu,ceza yemişsiniz heralde saçma sapan birşeyden ??
#muzaffer 1968
kendi sınıfında en çok cezbeden yanı yakıt tüketimi. ilk önce honda cbf 500'e yönelmiştim ama arada 1 - 1,5 lt/100km fark var. kendi sınıfıyla ciddi yakıt farkı var, kullananlar utanmasa 250liklerle aynı yakıyor diyecekler er6 lar için. bmw f650cs çok hoşuma gitti ama sonuçta bmw parça ve bakımda borusanın borusunu sonuna kadar gösteriyorlar. Suzuki gsf,gsr 600 zaten nerdeyse aynısı ama arada %15-20 fiyat farkı var, yine 4silindir olmasından dolayı yakıtı fazla.er6f 'lerin yağ eksiltme sorunları olabiliyor bazılarında ama genelde kronik bir sorunu yok bunun dışında. tip olarakta gayet güzel ss havası var. ama adana'da servis veya işi bilen usta konusunda hiçbir bilgim yok. bu konuda buralarda sıkıntı varsa fikrim değişebilir. Ama fiyat performans (görünüş,yakıt tüketimi,sürüş, sağlamlık vs..) açısından en mantıklısı er6f gibi geliyor. Farklı görüşleri de değerlendirebilirim.. ozy bu arada çocuğu emreye itelemişsin adam yiğen fotosu paylaşıp duruyor
Taha sana bu tiyolari kim verdi sen benim motor suremedigime bakma
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
Vayy aralim sen sahtekar kaynima inanma kardes. Kizim guzel olunca arada bir resim cekfirmesine izin veriyorum benim kiza bakmasini bosver emrenin tek basina wc ye gittigine sukrediyoruz
HİÇBİRŞEY DÜŞÜNMEZSEN BAŞINA HİÇBİRŞEY GELMEZ.
ozan abi bunu yarın akşama saklıyordum baktım yarın gelmiyorsun burdan yazayım dedim.motoruda ters sürmeni bekliyoruz abi yapabilirsin :D
Triumph Tiger 800 , Suzuki GSR 600 , Honda VFR 1200 X Crosstourer , Yamaha X City 250 , Honda VFR 800 , Yamaha XT 660 R , Ymaha DRAGSTAR 650 , BMW K 1200 LT , Honda ST 1300 PAN EUROPAN , Suzuki GSX 1300 R HAYABUSA , Kawasaki VN 800
Herkese hayırlıgeceler dilerim arkadaşlar...
Arkadaşım aramıza hoş gelmişsiniz...
Bahsettiginiz motor ( er6 n ve er6 f ) ilk başından beri düşük yakıt anlamında hep kendinden bahsettiren motosikletler olmuştur.....
10.000 yada 11.000 dolaylarında ekonomiklik anlamında alınabilecek en akıllı seçimlerden birisi olduğunu düşünüyorum ki boy sorunu olmasa motorum satıldığında almayı düşündüğüm motorlar içerisinde er 6 n tercihim olacaktır... Neden f degilde n serisi der iseniz zamanında kendi çapımda yaptığım anketler neticesinde f serisinin eski tip racing motosikletlere benzediği yönünde sonuçlara ulaştım Fakat sizinde bahsettiginiz gibi yağ eksiltme olayını takipte tutmanız gerekmektedir...
Ama şuda varki Muzaffer abimin de dediği gibi ne yazıkki çok canlı bir piyasasının oldugunun söylenemiyecegide ayrı bir gerçektir...
günaydın dostlarım,akşama görüşmek üzere.
Günaydın adana ,
akşama görüşürüz inşaallah.
OZAN NİCE MUTLU YILLARA
Günaydın Adana MT,her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsanız
Günaydın AdanaMt Toplantı da görüşmek üzere
arkadaşlar elime ulaşan son haliyle kan grupları:
O RH (+):ahmet(sailor),koluman muzaffer,bora,banat yusuf,kenan(kozan),fuat,edip,taha(kozan),murat hoca,şenol şener,
0 RH (+):
A RH (+):fatih abi,ybr yusuf,ozan,
A RH (-):abdullah,ali komser,recep albay,
B RH (+):gökmen,ahmet hüdürefe,er6 fuat,onurcan,
B RH (-):
AB RH (+):bahadır,
AB RH (-):
akşama misafir gelecek, bir işi çıksa da gelemese...
eyvallah ahmet ama bu gidişle F modeli olacak gibi.
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)