Bi beyazlamayan onlar kaldı diyecektim onlarıda beyazlattın desene Abdullah
Bi beyazlamayan onlar kaldı diyecektim onlarıda beyazlattın desene Abdullah
Günaydın gençler Hayırlı haftalar diliyorum
Günaydın hayırlı bol kazançlı haftalar herkese...
Abdullah daha 3 gün oldu saçlar beyazladı... 7 gün var bakalım başka neler olacak...
saçların beyazlamasıyla kalırsa iyi abi yoksa sorun var
Herkese güzel güzel haftalar vede bol rızıklı günler olsun ey arkadaşlar ...
merhaba arkadaslar iyi bir hafda diliyorum
eski model ruhsatı plakası olacak jawa arıyorum tek veya cift silindir olabilir.niye jawa soru soracaksınız açıklamasınıda yapim bizim muasebe müdürü jawa hastasıymış birtane kendi eliyle düzüp boyatıp depoya kaldıracakmış nadir kullanacam diyor.
jawa wanted dead or alive
2.5 jawa lardan mı fuat abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
Bora başkanım biraz dan çıkıp yanına gelicem bir eldiven alayım benim eldiven pert olmak üzere
edip kardeş ve ilşgilenen arkadaşlar.benim ve yusufun kullandığı,gitti gidiyor'a şişme mat gelmiş:http://urun.gittigidiyor.com/spor/si...yatak-94447306
bu da aynı mat'ın pompasıyla beraber olanı:http://urun.gittigidiyor.com/spor/si...pompa-94447303
gel bekliyorum ahmet.
Merhaba arkadaşlar,
D.Bakır' dan iyi akşamlar,
Hayırlı haftalar olsun.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Ozan senin sığman için motorun arkasına bir römork , römorkun içine de çift kişilik yatak koymak lazım kardeş. Ne bot uyuyor ayağınıza ne eldiven oluyor elinize
Ozan,kardeşim ben seni anlıyorum bizi düşünen bir firma yok malesef Bora Abi'nin orda 2xl mont olmadı la bana düşün bünye öyle büyük bakalım ayakkabı ve mont nasıl olcak geldikten sonra
haberlerinizi aldım Ahmet valla sonunda öyle birşey olacak gibi,,yada çadır bezini sarcam ben mont diye,ayaklarada poşet geçircem
dostum üç kişilik çadırda tek kalırız artık
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)