Herkese günaydınlar. bol kazançlı günler.
Herkese günaydınlar. bol kazançlı günler.
günaydın ADANA MT.yine oldukça neşeli ve katılımlı geçen bir toplantı oldu.teşekkürler.
Adana mt'nin guzel insanlarına gunaydin...
Adana MT günaydın keyifli geçen bir toplanıtının daha ardından güne enerjik başlıyoruz...inşallah böyle gider bugün
Merhaba arkadaşlar,
Uzun bir süredir katılamadığım toplantıda akşam bir çok arkadaşımı görmekten,
yeni katılan arkadaşlarla tanışmaktan son derece memnun oldum.
Hayırlı işler diliyorum.
Her şey gönlünüzce olsun.
Günaydın Adana Mt'nin güzide motırcıları...
Geleneksel muhteşemlikteki toplantı sonrası hepinize hayırlı işler, hayırlı bol kazançlar, sağlıklı huzurlu günler dilerim...
Günaydın millet
Hepinize hayırlı işler diliyorum
Gunaydin dostlar,hayirli isler...
Toplantiya katilamadim,malum okullar acildi...Ayrica motorsuzluk da kotuymus yaw...
vay gökmenim demek okula başladın.
ÖNERİ
arkadaşlar gurubumuzdaki tüm arkadaşlarımızın telefon ve kan guruplarının olduğu bir liste oluşturalım diyorum.ALLAH lazım etmesin,hepimize bir gün lazım olabilir.çoğunluğun telefonları bende mevcut.ancak kan grubu yok.buraya yazılabilirse veya toplantıda söylenirse olabilir.ne dersiniz ?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Başkanım liste sendemi olacak, yoksa bir yerde kayıtlı duracak ve hepimiz görebileceğizmi?
0 RH +
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
tüm dostlara günaydın.iyi bir haftasonu diliyorum.
tel:0536 660 35 91
kan gurubu : A Rh ( + )
HER KİM OLURSAN OL GEL,İNAN BU TOPLULUK SENİ DE SEVER
Farketmiyor baskanim...Biz de baslamis gibi oluyoruz zaten............B Rh (+).........
Bu arada suna bir goz atar misiniz?Fikirlerinizi almak anlaminda...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sahibinden-hatasiz-kazasiz-sifir-ayarinda-v-strom-138070711/detay
Yan cantalar haric dolu bir motor...Istandul'da diil ama...Bilmiyorum Ninja Muzaffer abimiz ve Yukselimiz ne dusunurler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------
Dogrudur abi,sattim...Simdi de bakiniyoruz ne var ne yok diye...
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)