Mustafayi gören var mi?motorun sorunu neymiş?halletmiş mi?
Mustafayi gören var mi?motorun sorunu neymiş?halletmiş mi?
Gezi de son olarak Adana ya vardığın da motor sorun çıkartmamış diye söylemişti birisi. Her bastığında marş almış motor. Ama kendisini burada göremedim. Son durum ne bilmiyorum abi
Herkese güzel günler diliyorum arkadaşlar... Kokusuna kurban günlerden birindeyiz
Tahacım bence birşey yakmış motor moralini bozmak gibi olmasın ama 650 cc olan motorum şehir içi 25 kuruş şehir dışı 200 kuruş yakıyor...
fakat son benzin zammından sonra bunu söyleyebilmek daha ne kadar sürecektir bilemiyorum O yüzden moralini boşver bozma
Tesekkurler sailor33
Taha 600f daha az yakıyor
A aaaaaaa... Taha ben de o kadar yaktım normaldir... Mola da doldurdum gittik geldik 15 lt. yakmış 250 km ye...
Bu gidişle taha 600 lüğe erken geçer gibime geliyor emme hayırlısı
Taha gelen geçen sen ezmiş sen yak o motoru yak
Taha aynı motora biniyoruz gittiğimiz yol aynı ama benim iki katımı yakmışsın dostum. sana biz 125lik alalım. böyle ayın sonunu getiremezsin)
Arkadaşlar Taha arkadaşımızın motosikleti aşırı benzin tüketiyor diye bunu burada dile getirip onu üzmeyelim
Taha yakında Gürcistan a gider gibime geliyor ( nede olsa orada benzin 2.30 tl ) Ne çektin be Taha
yalnız abilerim şöyle bir durum var sürekli son gaz gittiğim için fazla yakmış olsun canı sağolsun yavaş gidincede yakmıyor motor morali bozmaya gerek yok forever cbr 250
Taha sana şunu sormayı unuttum içimde kaldı sen burda bana böyle bi hareket yaptın ne dedin hiç bişi anlamadım bastım gittim burda birisi bizi sollamıştı onumu işaret ettin naptın
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)